Search
Close this search box.

Γεωργία Θεοδούλου: “Το Georgina’s Model Agency δεν είναι μόνο η δουλειά μου, είναι για μένα κάτι που πραγματικά αγαπώ”

Η Γεωργία Θεοδούλου, του Georgina Model Agency μιλά στο SkalaTimes για τη Σχολή της που εδώ και 25 χρόνια με έδρα τη Λάρνακα υπηρετεί τον κόσμο της ομορφιάς, μας μιλά για τις τηλεοπτικές της συνεργασίες και για τα όσα προσφέρει η γνωστή Σχολή της πόλης μας.
Ανάμεσα σε άλλα η Γεωργία τονίζει: “Μια σχολή Modelling βοηθάει στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση του παιδιού και του νέου, βοηθάει στο να γίνει πιο κοινωνικό το παιδί.
Έχουμε παιδιά τόσο ντροπαλά που δεν μιλούν και μέσα από τα μαθήματα μας τα βλέπουμε να αλλάζουν και να γίνονται πιο κοινωνικά, αδιαμφισβήτητα τα μαθήματα στη σχολή μας βοηθάνε και στη ψυχολογία των παιδιών”.

SkalaTimes

Εσύ Γεωργία πως ξεκίνησες το δικό σου ταξίδι στο κόσμο της μόδας με το Georgina Model Agency;
Ξεκίνησα πριν από 25 ολόκληρα χρόνια….Ήμουν σε κάποιο άλλο Model Agency, το πρακτορείο Legs and Faces. Ήμουν εκεί ως μοντέλο, αλλά επειδή είχα παρακολουθήσει μαθήματα marketing με είχε προσλάβει και ως Υπεύθυνη Marketing του πρακτορείου.
Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης για προσωπικούς λόγους θα μετακόμιζε στην Αμερική και θεώρησα πως ήταν μια καλή ευκαιρία να αγοράσω εγώ το πρακτορείο, όπως και έκανα.
Όταν το αγόρασα το ονόμασα Georgina Model Agency.

Μιλάμε για πριν από 25 χρόνια, όταν ο χώρος του modelling ήταν περισσότερο στο προσκήνιο, πιο Glamorous και ακουγόταν περισσότερο….
Ναι, όντος, έχεις δίκαιο….Τότε είχε και περισσότερες προοπτικές, ήταν και πιο λίγα τα πρακτορεία, ήταν διαφορετικά.
Παρόλα αυτά, για μένα η σχολή μου δεν είναι μόνο η δουλειά μου, είναι κάτι που αγαπώ.
Το Georgina Model Agency δεν είναι μόνο η δουλειά μου, είναι για μένα αυτό που αγαπώ.

Ωστόσο, πολλοί γονείς σήμερα θεωρούν “περιττό” να στείλουν το παιδί τους σε μια σχολή modelling, ίσως να μην υπάρχει και ακριβής εικόνα τι κάνουν τα παιδιά σε μια σχολή modelling, θες να μας πεις δυο λόγια γι αυτό;
Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει μια σχολή modelling και καταλαβαίνω ότι ίσως κάποιοι γονείς να “φοβούνται” το χώρο της μόδας. Αλλά, για εμάς κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, τα προσέχουμε σαν δικά μας και τα προστατεύουμε. Τα παιδιά μας, τα παιδιά της σχολής μας, παρακολουθούν μαθήματα καλής συμπεριφοράς (Savoir Vivre), μαθαίνουν πως να στήνονται στο φακό, μαθαίνουν από μακιγιέρ τα βασικά για ένα σωστό μακιγιάζ, μαθαίνουν πως να ντύνονται, styling, πως να περπατούν, σωστή στάση του σώματος, έχουμε και καθηγήτρια γυμναστικής, ανάμεσα στις κοπέλες που διδάσκουν είναι και η Ορθοδοξία Παναγή η οποία ήταν Miss Cyprus 2011…Είναι πολλά τα εφόδια που μπορούν να πάρουν από τη σχολή μας.

Πως μπορεί να βοηθήσει στην ψυχολογία ενός παιδιού του modelling;
Μια σχολή Modelling βοηθάει στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση του παιδιού και του νέου, βοηθάει στο να γίνει πιο κοινωνικό το παιδί.
Έχουμε παιδιά τόσο ντροπαλά που δεν μιλούν και μέσα από τα μαθήματα μας τα βλέπουμε να αλλάζουν και να γίνονται πιο κοινωνικά, αδιαμφισβήτητα τα μαθήματα στη σχολή μας βοηθάνε στη ψυχολογία των παιδιών.

Μια σχολή Modelling είναι μόνο για κορίτσια;
Αυτή είναι μια λάθος αντίληψη, φυσικά και όχι. Πόσα αγόρια έχουμε δει στο χώρο της μόδας;

Τώρα με την πανδημία τι γίνεται με τη σχολή;
Δυστυχώς, όπως πολλές σχολές, έτσι κι εμείς, είμαστε κλειστοί εδώ και τρεις μήνες, επειδή τα παιδιά πρέπει να είναι πιο λίγα στη σχολή. Περίπου οκτώ μωρά….
Ξεκινήσαμε μέσα στα πλαίσια που μας επιτρέπουν τα μέτρα.

Μέσα από την εμπειρία σου έχεις δει παιδιά να εξελίσσονται ως προσωπικότητες μέσα από το modelling;
Έχω παιδιά που έρχονται κοντά μας, στη σχολή μας, για 8-10 χρόνια, αυτό που παρατηρώ είναι η θετικότητα, η κοινωνικότητα, αλλά και πειθαρχία που αποκτούν μέσα από τα μαθήματα συν τοις γνώσεις που προσφέρουμε σε θέματα όπως προανέφερα, savoir vivre, κινησιολογία, κ.α. Επίσης, για εμάς το να παραμένουν ταπεινά και προσγειωμένα τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό.
Συχνά κάνουμε φωτογραφήσεις για καταστήματα, για διαφημίσεις, τους δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσουν ως επαγγελματίες.

Σήμερα λόγω πανδημίας τα περισσότερα καταστήματα της πόλης μας έχουν επηρεαστεί οικονομικά, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με το Georgina Model Agency έτσι ώστε να υπάρξει αλληλοστήριξη;
Μα αυτό είναι κάτι που ήδη προσπαθώ! Σίγουρα μπορούμε. Μάλιστα για τους μαθητές μας, τώρα λόγω πανδημίας, δεν ζητάμε να πληρωθούν όταν κάνουν μια φωτογράφηση ή ένα βίντεο για ένα μαγαζί, αυτό που ζητάμε από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού είναι να κάνει ένα δώρο στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στη φωτογράφηση. Και σας διαβεβαιώ ότι βγαίνουν πολύ όμορφα αποτελέσματα, επαγγελματικού επιπέδου. Όσα καταστήματα ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου.
Η πόλη και επαρχία Λάρνακας θα μπορούσε να αξιοποίησει μαθητές μας, ή αν θέλει να πληρώσει μπορεί και να αξιοποιήσει κάποιους από τους επαγγελματίες μοντέλα μας.

Σου έχουν λείψει τα fashion show που σταμάτησαν λόγω πανδημίας;
Φυσικά μου έχουν λείψει, είναι κομμάτι της μόδας και της ψυχαγωγίας, η μόδα είναι τέχνη, ειναι η δουλειά μου που αγαπώ πολύ και ναι μου έχουν λείψει.

Κοπέλες της σχολής σου έχουν πάει καλλιστεία;
Ναι, έχουν πάει και έχουν πάρει και τίτλους, Μiss Κύπρος 2009 Χρυστάλλα Τσιαλή, 2011 Ορθοδοξία Παναγή, 2007 Miss Carlsberg Ζήνα Ανδρέου, Αναπληρωματική Έλενα Ανδρέου…Επίσης να αναφέρω ότι έχω κάνει και δικά μου Καλλιστεία τα “Miss Μεσόγειος”, πριν έξι χρόνια στη Λεμεσό.
Λογαριάζω να ξανακάνω καλλιστεία, όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Από τι ηλικίες μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί ή ένας νέος τα μαθήματα στη σχολή σας;
Από 3 ετών μέχρι 21 ετών.
Έχουμε ακόμη μια κατηγορία για την οποία μπορεί να έρθει κάποιος στη σχολή, όχι για μαθήματα, αλλά για να ετοιμάσει πορτφόλιο και για castings.

Γεωργία η σχολή σου είχε παρουσία και στην τηλεόραση….
Ναι. Είχα για επτά χρόνια είχαμε συνεργασία με το ΡΙΚ1 στην πρωϊνή εκπομπή της Γαβριέλλας Χριστοδούλου, επίσης με το ΜΕΓΑ στην πρωϊνή εκπομπή του Μιχάλη Σοφοκλέους, επίσης με την πρωινή εκπομπή του PLUS TV και παλαιότερα με το Antenissimo, την εκπομπή του ΑΝΤ1.
Επίσης είχα συνεργασίες με διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπου έπαιρνα μαθητές μου για να λάβουν μέρος ως κομπάρσοι
Είχα πάντα μια σχέση με την τηλεόραση….

Γεωργία πως μπορεί να μάθει κανείς περισσότερα για τη σχολή σας;
Στα τηλέφωνα 99902708 (Ορθοδοξία) και 99767369 (Georgina), στο facebook και στο Instagram.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!