Search
Close this search box.

Ιάσωνας Ιασωνίδης: “Χαίρομαι και χαμογελώ από περηφάνια για το πως η Λάρνακα αλλάζει προς το καλύτερο και αλλάζει για όλους”

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας και Υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗΚΟ, Ιάσωνας Ιασωνίδης, απαντά σε έξι απλές και καθημερινές ερωτήσεις με επίκεντρο την πόλη μας.

SkalaTimes

Ποιο είναι το αγαπημένο σας σημείο στην πόλη για βόλτα;
Το μονοπάτι της φύσης στην Αλυκή. Με κάθε ευκαιρία που έχω, μ’ αρέσει να κάνω βόλτες στο μονοπάτι που αρχίζει από τις Καμάρες και καταλήγει πίσω από το στρατόπεδο. Είναι απίστευτο το πόση ησυχία και ηρεμία σου μπορεί να σου προσφέρει η φύση, λίγα μόλις μέτρα από τη φασαρία της πόλης.

Ποια διαδρομή απολαμβάνεται περισσότερο για εκδρομή στην επαρχία μας;
Δεν είναι μία, αλλά δύο. Η πρώτη είναι η διαδρομή από τη Χοιροκοιτία μέχρι τους Αγίους Βαβατσινιάς. Μπορεί να μην έχει την κλασσική φυσική ομορφιά που περιμένει να δει κανείς, αλλά επειδή είναι το χωριό καταγωγής του πατέρα μου, η διαδρομή ξυπνά πολύ όμορφες μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια. Η δεύτερη διαδρομή που αγαπώ, είναι αυτή των Λευκάρων – Βαβατσινιάς. Το πόσο απολαμβάνω τη φύση κάθε φορά, δεν περιγράφεται με λόγια.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να χαμογελάσετε από ικανοποίηση στην τελευταία σας βόλτα στην πόλη;
Χαίρομαι και χαμογελώ από περηφάνια για το πως η Λάρνακα αλλάζει προς το καλύτερο και αλλάζει για όλους. Το γεγονός ότι η πόλη μας πλέον, διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να είναι φιλική και προς τους συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες αποτελεί μεγάλο επίτευγμα της τοπικής Αρχής.

Υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί πολύ στην πόλη ή την επαρχία μας και θα θέλατε να αλλάξει άμεσα;
Οι δεξαμενές εμφιάλωσης υγραερίου. Θεωρώ πως το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας πρέπει να καθαρίσει εντελώς απ’ οτιδήποτε του στερεί την ανάδειξή του.

Τι σημαίνει για εσάς καλοκαίρι στη Λάρνακα;
Τα καλοκαίρια στη Λάρνακα είναι οι μυρωδιές των φαγητών και των γλυκών από τις γειτονιές και οι γείτονες που κάθονται τα απογεύματα στη βεράντα απολαμβάνοντας τον καφέ τους.
Ξέρετε, η Λάρνακα έχει αυτό το μοναδικό στοιχείο που μπορείς το πρωί να απολαύσεις τη βουτιά σου στην παραλία και ένα καλό πρωινό στην περιοχή του Μακένζι και το βράδι να τρως εύγευστους και χορταστικούς μεζέδες στο γραφικό τοπίο της Βαβατσινιάς.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

error: Content is protected !!