Search
Close this search box.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την ακριτική και ημιορεινή Λάρνακα

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής επισκέφθηκε σήμερα την Αθηένου όπου ενημέρωσε τους κοινοτάρχες της ημιορεινής Λάρνακας και τον Δήμαρχο της Αθηένου για τα στεγαστικά και άλλα σχέδια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στις δηλώσεις του ο κ. Νουρής είπε ότι συζήτησε με τον Δήμαρχο Αθηένου και τους κονοτάρχες της ευρύτερη περιοχής της επαρχίας Λάρνακας για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ είχαν την ευκαιρία να επεξηγήσουν τη στεγαστική πολιτική και τα σχέδια της Κυβέρνησης, τα οποία έχουν ως στόχο την αναζωογόνηση, μεταξύ άλλων, και των ακριτικών περιοχών.

«Η Κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη πρόταση δίνει μια σαφέστατη απάντηση στην αναγκαιότητα τόνωσης των ακριτικών μας περιοχών με ιδιαίτερη αναφορά στις περιοχές εκείνες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα των προβλημάτων, όπως είναι η ακριτική Αθηένου», είπε ο κ. Νουρής.

Ευχαρίστησε ο Υπουργός τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, αλλά και τον Προέδρο της Ένωσης Κοινοτήτων για την αρωγή τους τόσο στη σύνταξη αυτής της πολιτικής όσο και στην προσπάθειας “για να διαδώσουμε και να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο”, όπως είπε ο κ. Νίκος Νουρής, “τη στεγαστική μας πολιτική”.

Είπε, κλείνοντας, ότι καταγράφεται μεγάλη ανταπόκριση στα στεγαστικά σχέδια και πρόσθεσε πως πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κυβέρνησης είναι να καλύψουν τις οποιεσδήποτε πρόσθετες αναγκαίες δαπάνες ενδεχόμενα προκύψουν, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!