Search
Close this search box.

Η ΠΟΓΟ αντιδρά στην απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας για την υπόθεση Μεταξά

Επειδή δεν είναι όλοι το ίδιο, επειδή κάποιοι φωνάζουν και αντιδρούν και κάνουν αγώνες.
Σήμερα το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ ΦΩΝΑΖΕΙ για την άδικη απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας για μη ποινική δίωξη των 15 αστυνομικών που εμπλέκονται στη υπόθεση Μεταξά.

Η ανακοίνωση της ΠΟΓΟ

Το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, αντιδρώντας στην απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, για μη ποινική δίωξη των 15 αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση των επτά γυναικών θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Μεταξά, κατηγορούμενοι για παραμέληση καθήκοντος, πραγματοποιεί κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από την Νομική Υπηρεσία.

Η κινητοποίηση θα γίνει σήμερα Τετάρτη 16-6-2021, η ώρα 12.00 μ.μ. και καλούνται να παρευρεθούν και να εκφράσουν την αντίθεση τους, όσες και όσοι αισθάνονται απογοήτευση και θυμό για την εξέλιξη της όλης υπόθεσης, η οποία δηλώνει κατά την άποψη μας εγκληματική ανοχή σε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές μισογυνισμού και ρατσισμού και στέλνει λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία.

Καμιά ανοχή στην ανοχή!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!