Search
Close this search box.

Βάζει άνω τελεία στο ραδιόφωνο και ετοιμάζεται για νέα ανοίγματα η Χριστίνα Δημητρίου

Με τη πιο πάνω φωτογραφία ο NRJ Cyprus αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε την ραδιοφωνική του παραγωγό

SkalaTimes


Η Χριστίνα Δημητρίου, βοηθός Αρχισυντάκτρια του SkalaTimes από το 2020, με μια ανακοίνωση της σήμερα στα ΜΚΔ ενημέρωσε τους ακροατές της πως βάζει μια άνω τελεία στο ραδιόφωνο.
Η γνωστή παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Βρίσκεται κάτω από τους προβολείς εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα από τότε που πρωτοξεκινούσε ως μαθήτρια λυκείου να μπαίνει στο χώρο της μόδας.
Modelling, τηλεόραση, ΜΜΕ, παρουσιάσεις, ραδιόφωνο, από τότε μέχρι σήμερα.
Ένα λαμπερό πρόσωπο, ένα όμορφο κορίτσι, (από τη Λάρνακα, μη ξεχνιόμαστε), που ποτέ δεν εφησυχάστηκε λόγω εμφάνισης. Αντιθέτως, η Χριστίνα εργάζεται σκληρά και προσπαθεί συνεχώς για ό,τι καλύτερο. Έχει μάθει πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη σε ό,τι κάνει.

Η Χριστίνα Δημητρίου και ο Μάρκος Κωμοδρόμος έχουν υπάρξει ραδιοφωνικό ζευγάρι για αρκετά χρόνια

Η σημερινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην οικογένεια του NRJ Cyprus και μετά σπό πολλή σκέψη, αποφάσισα να αποχαιρετήσω τους συνεργάτες μου και τους αγαπημένους μου ακροατές της πρωινής εκπομπής «Bonjour Mon Amour» που ξυπνούσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας και θα σας πω ότι δεν μπορούσα άλλο το πρωινό ξύπνημα στις 5:15!!!
Επίσης, κάποια νέα project που ανοίγονται στον ορίζοντα με αναγκάζουν να βάλω μία άνω τελεία στο ραδιόφωνο, για να μπορώ να ασχοληθώ με αυτά τα νέα πράγματα που ανοίγονται μπροστά μου.
Μαζί με τον Μάρκο Κωμοδρόμο ήμασταν συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ραδιοφωνικό ταξίδι στον NRJ Cyprus, αλλά και πιο πριν σε προηγούμενες ραδιοφωνικές συνεργασίες. Σύνολο 7 ολόκληρα χρόνια ήμασταν μαζί! Χαρές, γέλια, αστεία, όμορφες και αξέχαστες στιγμές είναι λίγα από τα πολλά που θα θυμόμαστε παρέα!
Ευχαριστώ την οικογένεια του NRJ Cyprus, τους συνεργάτες και φίλους μου και κυρίως τους ιδιοκτήτες του σταθμού, την διεύθυνση για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή!
Είμαι βέβαιη πως είναι αμοιβαία τα αισθήματα, ο σεβασμός και η αγάπη!
Από κάθε κύκλο που κλείνει κρατάμε τα όμορφα. Από τον NRJ Cyprus είναι πολλά τα όμορφα που θα κρατήσω!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!