Search
Close this search box.

Συνεχίζεται η εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα, από την Αρχή Λιμένων Κύπρου

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ανακοινώνει ότι, λόγω της αθρόας προσέλευσης στην εκστρατεία της για αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους σε περιοχές της Ελλάδας που ανακοινώθηκε στις 9.8.2021, η εκστρατεία παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 13.8.2021. Τα σημεία συλλογής παραμένουν τα ακόλουθα μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00:

Λιμάνι Λεμεσού
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού (Δυτική Είσοδος)
Λιμάνι Λάρνακας
Λιμάνι Πάφου
Λιμάνι Λατσιού

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, μέσω του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Αντώνη Στ. Στυλιανού, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό της Αρχής, στο κοινό και οργανωμένα σύνολα που στηρίζουν αυτή την εκστρατεία.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!