Search
Close this search box.

Έγιναν ζευγάρι ο Ross και η Rachel;

SkalaTimes Team

Όλα ξεκίνησαν όταν στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», ο David Schwimmer και η Jennifer Aniston αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι και ότι το πρώτο τους φιλί για τις ανάγκες της σειράς ήταν αληθινό.
Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, οι φαν της σειράς έμαθαν μέσα από το επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβλήθηκε στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max ότι ο Ross και η Rachel υπήρξαν ερωτευμένοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Λίγο καιρό μετά το Reunion οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ότι η Rachel και ο Ross είνια σήμερα ζευγάρι. Η “είδηση” έπαιξε σε πολλά διεθνή ΜΜΕ τα οποία υποστήριζαν ότι οι δυο τους εθεάθησαν πολλές φορές μαζί να βγαίνουν από το σπίτι της Jennifer Aniston, αλλά και να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο David Schwimmer αναγκάστηκε να απαντήσει μέσω του εκπροσώπου του στις φήμες αυτές που τον θέλουν ζευγάρι με την Jennifer Aniston.

«Μετά το γύρισμα του reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσουν μηνύματα. Η Jen μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο David Schwimmer πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δεi», έγραφε το δημοσίευμα του Closer, από όπου και ξεκίνησε αυτή η φημολογία.
Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την μεταξύ τους κατάσταση στην Βρετανική Sun. Όπως ανέφερε: «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Είναι μόνο φίλοι».

Στο reunion επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν τον έρωτα, που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο όταν συμμετείχαν στην σειρά, όμως όπως εξήγησαν ποτέ δεν εξελίχθηκε σε κάτι, καθώς πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε σχέση.

Για εμάς, τους φανατικούς της σειράς Friends, μια σχέση Ross και Rachel wouldn’t be a bad idea 🙂 Εκτός κι αν βρίσκονται σε…..break!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

error: Content is protected !!