Search
Close this search box.

Γιάννης Διανέλλος και Πάμπος Σάββα, χαλαρά για καφέ και κουβέντα και….ποιος ετοιμάζει βιβλίο;

SkalaTimes

Δύο αγαπημένες προσωπικότητες της πόλης μας συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του SkalaTimes πριν μέρες σε γνωστή καφετέρια της πόλης μας.

Ο λόγος για τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό της Λάρνακας Γιάννη Διανέλλο και τον επίσης αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Πάμπο Σάββα.

Ο Γιάννης Διανέλλος εδώ και σχεδόν 30 χρόνια με το μοναδικό του χιούμορ ξυπνάει ραδιοφωνικά τη Λάρνακα.
Σε συνέντευξη του στο SkalaTimes πριν κάποια χρόνια και στην ερώτηση “πότε ξεκίνησε η σχέση σου με το ραδιόφωνο και πώς;” ο Γιάννης Διανέλλος είχε απαντήσει:
“Ξεκίνησε λόγω της αγάπης μου για την μουσική….Και θα σου μιλήσω πολύ ειλικρινά, δεν είχα και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση με την ελληνική μουσική. Ότι παίζω στην εκπομπή είναι ακούσματα που αρέσουν στον κόσμο και ανεβασμένα για να ξυπνούν τους ακροατές. Δεν είμαι ειδικός στην ελληνική μουσική. Αλλά είμαι λάτρης και γνώστης της ξένης μουσικής, όσον αφορά στα πάντα στην ξένη μουσική. Η συλλογή μου στο σπίτι είναι τεράστια. Έχω μια από τις πιο πλούσιες συλλογές στη Μπλουζ μουσική, και χαίρομαι που το λέω (χαμογελά), κλασικό ροκ, μέχρι και Gregorian Chant (καθολική εκκλησιαστική μουσική) ακόμα και βυζαντινή μουσική. Όμως ελληνική μουσική, λαικό, έντεχνο κτλ, δεν έχω στην συλλογή μου. Δεν με χαλά να το παίζω στην εκπομπή μου και να το ακούω, αλλά οι δικές μου προσωπικές προτιμήσεις και συλλογές είναι ξένη μουσική. Δηλαδή στο γραφείο μου, στο αυτοκίνητο μου, στο σπίτι, ακούω τα δικά μου αγαπημένα ακούσματα, που δεν είναι η ελληνική μουσική”.

O Πάμπος Σάββα επίσης ασχολείται με το ραδιόφωνο εδώ και πολλά χρόνια. Toν θυμόμαστε στο τοπικό ραδιόφωνο της πόλης μας, στο Ραδιο FΜ, αφού εργάστηκε σε αυτό από το ξεκίνημα του (όπως και ο Διανέλλος), στη συνέχεια ο Πάμπος συνέχισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και μετά ξανά πίσω στο Ράδιο FM.
Ο Πάμπος ο οποίος λατρεύει ιδιαίτερα τη μουσική, (τον έχουμε δει και σε κριτικές επιτροπές μουσικών διαγωνισμών), αυτό το καλοκαίρι συνεργάζεται με το μαγαζί “The Barshift pop up”, το οποίο βρίσκεται πάνω από το Steakhouses στη Μαρίνα Λεμεσού.

Δεν μάθαμε τι είπαν οι δύο φίλοι και πρώην συνάδελφοι, (εργάστηκαν μαζί στο ράδιο FM), στην συνάντηση και καφέ τους, αλλά οι έγκυρες πληροφορίες του SkalaTimes λένε πως ένας από τους δύο ετοιμάζει βιβλίο, και είναι σχεδόν έτοιμο. Ένα βιβλίο σχετικά με τη ραδιοφωνική του πορεία και όχι μόνο.

Stay tuned!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!