Search
Close this search box.

Το Κίτι και η Λάρνακα αποχαιρετούν ακόμη ένα νέο άνθρωπο που “έφυγε” άδικα…..

Η Λάρνακα, (συμπεριλαμβανομένων και των γύρω χωριών Λιβάδια, Ορόκλινη, Κίτι, κτλ) είναι πολύ μικρή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως όλοι λίγο – πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, ή αν δεν γνωρίζουμε κάποιο, έχουμε ένα φίλο / γνωστό που τον γνωρίζει, κοκ.

Κάθε φορά που “φεύγει” ένας άνθρωπος, ιδιαίτερα από τη πόλη και επαρχία Λάρνακας (αφού το SkalaTimes είναι τοπικό περιοδικό) νιώθουμε πως “φεύγει” ένας γνωστός μας….
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν συναισθήματα ή σκέψεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όσοι έχουμε χάσει πολύ δικό μας άνθρωπο το γνωρίζουμε καλά.
Ωστόσο, ας θεωρηθεί η γνωστοποίηση κάποιων θανάτων συνδημοτών μας, που φεύγουν τόσο άδικα και ξαφνικά από κορωνοίο, ως ένδειξη φόρου τιμής, στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά φεύγουν τόσο άδικα….
Αν και, επαναλαμβάνουμε πως, τα λόγια είναι φτωχά και περιττά σε τέτοιες στιγμές.

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος, λοιπόν, οικογενειάρχης, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.
Ο 46χρονος Πανίκος από το Κίτι, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λευκωσίας “έφυγε”.

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον παιδικό του φίλο ο Βουλευτής ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος:
«Απίστευτο. Χάσαμε τον Πανίκο.
Πάρα τον αγώνα που έδωσες δεν τα κατάφερες φίλε μου.
Ήμασταν μαζί από το νηπιαγωγείο στο Κίτι. Από την πρώτη μέρα.Μαζί με τον Πάμπο, τον Πέτρο, την Φλωρά, την Δώρα, τον Κώστα και τόσους άλλους. Που πας τώρα ρε Πανίκο μου;
Έρχονται όλα μπροστά μου τώρα. Σαν ταινία. Από όταν ήμασταν 5 χρόνων. Μέχρι πρόσφατα όταν έβαλες το λιθαράκι σου όταν χρειάστηκα εγώ βοήθεια. Με πρωτοβουλία δική σου.
Το μεγαλείο της ανθρωπιάς σου και το ήθος σου, το ανέδειξε ο αγώνας που έδινες αγόγγυστα. Καθημερινά.
Αιωνία σου ή μνήμη φίλε. Να πας στο καλό.
Κουράγιο στη σύζυγο και στα παιδιά σου».

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 15 μέρες έφυγε απ’ τη ζωή η μητέρα του Πανίκου επίσης από κορωνοϊό, ενώ πριν από 6 μήνες ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Πανίκου Νεοφύτου εξέδωσε και η ΑΕΚ Λάρνακας:
«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πανίκου Νεοφύτου, που απεβίωσε σήμερα.
Ο θανών ήταν διαχρονικός πιστός φίλαθλος μας και επίσης ένας εκ των ιδρυτών και υπευθύνων στον Σύνδεσμο Φιλάθλων στο Κίτι.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλληπητήρια και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.
Αιωνία του η μνήμη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!