Search
Close this search box.

Πρωινή διάσωση, αγώνας για ένα γατάκι….

H Mαρία, ο οδηγός του οχήματος και η Barbie

SkalaTimes

Ήταν γύρω στις 10 το πρωι όταν ο οδηγός οχήματος που ήταν σταθμευσμένο έξω από τη καφετέρια Nicks Coffee Bike, στο κέντρο σχεδόν της Λάρνακας, άκουσε από τη μηχανή του αυτοκινήτου νιαούρισμα.
Αμέσως διαπίστωσε πως γατάκι είχε εγκλωβιστεί μέσα στις μηχανές του αυτοκινήτου.

Τόσο το προσωπικό του Nicks Coffee Bike, όσο και δύο πελάτισσες της καφετέριας, “γατομάνες”, η Barbie και η Μαρία, έσπευσαν να βοηθήσουν.
Η Μαρία αρχικά δοκίμασε με ειδικό ήχο (νιαούρισμα) από το κινητό της να κάνει το γατάκι να βγει έξω, αλλά, όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο λόγος που δεν έβγαινε έξω το γατάκι δεν ήταν επειδή ήταν φοβισμένο, αλλά επειδή δεν μπορούσε, είχε σφηνώσει.

H αρχισυντάκτρια του SkalaTimes, η οποία ήταν επίσης παρούσα, επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρνακας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της πυροσβεστικής ήταν πρόθυμοι και ευγενικοί να βοηθήσουν και δέχθηκαν αμέσως να μεταβούν στο χώρο του οχήματος για να δουν αν μπορούν να απεγκλώβίσουν το γατάκι.

Η Βarbie προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το γατάκι

Ωστόσο, πριν φτάσει η πυροσβεστική, η Barbie, κάνοντας τον μηχανικό αυτοκινήτου, δηλαδή μπαίνοντας κάτω από τη μηχανή του αυτοκινήτου, κατάφερε να απεγκλωβίσει το γατάκι.
Ήταν ένα τοσοδούλικο γατάκι στο μέγεθος μίας παλάμης.
Η Μαρία το πήρε κατευθείαν στον κτηνίατρο και το υιοθέτησε.

Tα δύο κορίτσια, συνδημότισσες μας, που έσωσαν το γατάκι, Barbie και Μαρία

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα δύο κορίτσια, την Μαρία και την Barbie, που σήμερα έσωσαν την ζωή ενός τόσο μικρού και χαριτωμένου γατιού, αλλά αξίζει και ένα μπράβο στον κύριο με το όχημα, ο οποίος αν και δήλωσε πως δεν είναι ιδιαίτερα φιλόζωος, έμεινε γύρω στα 40 λεπτά, καθυστερώντας από την δουλειά του, για να σωθεί το γατάκι.
Ένα γατάκι που σήμερα φάνηκε τυχερό, έζησε και απέκτησε “μαμά” (την Μαρία) και “νονά” (την Barbie).

Στην ζεστασιά του σπιτιού της Μαρίας πλέον το γατάκι

Σε μια εποχή που οι ειδήσει μαυρίζουν την ψυχή μας, είναι οι “ειδήσεις” σαν κι αυτή που μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, είτε αγαπάμε ιδιαίτερα τα γατάκια, είτε όχι.

Υ.Γ Σύμφωνα με ειδικούς : Τα γατάκια μπαίνουν ΜΕΣΑ στον σκελετό του αυτοκινήτου για να προφυλαχθούν από το κρύο, αν είναι χειμώνας, ή για να βρουν δροσιά αν είναι καλοκαίρι.
Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις το βλέπουν σαν μια φωλιά που μπορεί να τα προστατέψει από ανθρώπινες κλοτσιές και άλλα ζώα.

Δεν χρειάστηκε η ΝΑΣΑ για να σωθεί το γατάκι, μόνο ΑΓΑΠΗ χρειάστηκε 🙂

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!