Search
Close this search box.

Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, μια πράσινη όαση στη καρδιά της πόλης….

Το SkalaTimes επισκέπφτηκε πριν λίγες μέρες το Δημοτικό Κήπο Λάρνακας, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια, ο χώρος του Δημοτικού Κήπου της πόλης μας μοιάζει με μια πράσινη όαση, ιδανική για παιδιά και οικογένειες, αλλά και για ενήλικες που θέλουν να απολαύσουν το πράσινο. Με τους αναβαθμισμένους χώρους και υπηρεσίες (καφετέρια) ο νέος Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, … Read more Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, μια πράσινη όαση στη καρδιά της πόλης….

H κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξομολογείται: «Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο»

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με μια ανάρτηση της στα ΜΚΔ, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο θανάτου του πατέρα της, έγραψε αυτό που όλοι γνωρίζουμε, όσοι έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο. Πως ο χρόνος δεν είναι γιατρός για απώλεια πολύ αγαπημένων μας προσώπων. Ο χρόνος καταφέρνει μόνο να σταθεροποιεί τον πόνο ή ακόμη (σε … Read more H κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξομολογείται: «Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο»

SkalaTimes 🎵YesterPlays🎵: I’ve got you babe (με Sonny και Cher)

To SkalaTimes εγκαινιάζει σήμερα, τη (Σαββατιάτικη) στήλη SkalaTimes 🎵YesterPlays🎵 (το Brand name της στήλης ανήκει στον συνεργάτη μας Δημήτρη Δημητρίου) Τραγούδια, ξένα του χθες, με λίγα λόγια για την ιστορία του κάθε τραγουδιού που θα φιλοξενούμε. Γιατί….”Η μουσική ξεπλύνει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας” Σήμερα φιλοξενούμε το I’ve got you babe (με Sonny … Read more SkalaTimes 🎵YesterPlays🎵: I’ve got you babe (με Sonny και Cher)

error: Content is protected !!