Search
Close this search box.

ΕΝΑ LIVE για ΓΟΝΕΙΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ….

Το SkalaTimes κουβεντιάζει LIVE την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7:15 μ.μ με την ομάδα του εκπαιδευτικού θεραπευτικού κέντρου CARE ACT, με τους παιδαγωγούς και την εκπαιδευτική ψυχολόγο.
Οι ανάγκες των παιδιών μας, η επιστροφή στο σχολείο, πως βελτιώνουμε τη ζωή τους και πως τα εμψυχώνουμε, αυτά και άλλα πολλά μαζί με την ομάδα του CARE ACT, LIVE την Τετάρτη 22 του μήνα.

Η Θεραπευτική Ομάδα του Κέντρου αποτελείται από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που διακρίνεται για το πάθος, την αγάπη και αφοσίωση στο επάγγελμα τους.

Τα άτομα από τη θεραπευτική ομάδα του κέντρου που θα είναι μαζί μας στη συζήτηση:
Έλενα Ελευθερίου – Σχολική – Εκπαιδευτική Ψυχολόγος
Μαρινα Χριστοφή – Ειδική Παιδαγωγός
Γεωργία Πίπονα – Λογοπαθολόγος
Νάσια Γεωργίου – Εργοθεραπεύτρια
Άντρεα Τζιώρτα – Χοροθεραπεύτρια

Γονείς, αλλά και παιδαγωγοί θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους LIVE.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Σεπτεμβρίου στις 7:15 μ.μ το απόγευμα LIVE από το FB Page του SKALATIMES

FB PAGE Care Act: https://www.facebook.com/careactcentre

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Χιλιάδες έξω από το Προεδρικό!  «Φωνή λαού οργή Θεού» φώναξαν κατά της παύσης του Γενικού Ελεγκτή που ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Μπορεί η παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη την περασμένη Τετάρτη να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους πολλούς υποψιασμένους από τα όσα απαράδεχτα βιώσαμε τα

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!