Search
Close this search box.

Στήριξη Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας Λάρνακας από LIONS Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί την Λέσχη LIONS Λάρνακας η οποία για ακόμα μια στηρίζει έμπρακτα την κοινωνική πολιτική του Δήμου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και την Γραμματέα της Λέσχης κ. Δήμητρα Δημητρίου Μαρκίδου ένα σύγχρονο φούρνο για τις ανάγκες του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, ανάφερε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν σημαντική βοήθεια προς το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας και ενισχύουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά για να καταστεί η διαβίωση και παραμονή των τροφίμων ευκολότερη.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί ξανά όλους όσοι προσφέρουν επώνυμα και ανώνυμα στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!