Search
Close this search box.

Δωρεάν Διαδικτυακή εκπαίδευση με την Ελληνίδα thought leader Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου / Ξεπέρασε όλα εμπόδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεπτέμβριος, ο μήνας της επιστροφής. Ο μήνας της επανεκκίνησης, των νέων σχεδίων, των μεγάλων ονείρων, της αναδιοργάνωσης. Μια άτυπη «Πρωτοχρονιά». Μια καλή ευκαιρία να πετάξουμε όλα όσα μας βαραίνουν, και λυτρωτικά ανάλαφροι να χαράξουμε την πορεία μας. Ή τουλάχιστον, επειδή η εποχή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, να φορέσουμε την πανοπλία μας και να εξοπλιστούμε με όλα εκείνα τα εφόδια που θα μας επιτρέψουν να υπερβαίνουμε όσα εμπόδια βρεθούν στον δρόμο μας, ακόμη και να τα μεταμορφώνουμε σε συμμάχους.
Αν αυτό σας φαίνεται καλή ιδέα, τότε δηλώστε συμμετοχή στη δωρεάν εκπαίδευση της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.

Ξεπέρασε όλα εμπόδια
Δωρεάν εκπαίδευση, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, 20:30-22:30.
Δηλώσεις συμμετοχής στο: https://www.eventbrite.com/e/173483763607

Πού θα με βοηθήσει
COVID, φόβοι, ανασφάλεια, εξωτερικοί παράγοντες, αίσθημα ανεπάρκειας, εσφαλμένες πεποιθήσεις, ατυχία, κοινωνικός περίγυρος… Όλα μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο μας. Αν φυσικά τα αφήσουμε… Άλλωστε, η ζωή είναι 20% αυτό που μας συμβαίνει και 80% ο τρόπος που αντιδρούμε σε αυτό.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα μοιραστεί μαζί μας τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ό,τι μας μπλοκάρει.

Συγκεκριμένα, θα μας δείξει πώς μπορούμε να:
μετατρέψουμε τα εμπόδια σε συμμάχους.
φτάσουμε εκεί που θέλουμε ακέραιοι.
να επιτύχουμε, να ευτυχήσουμε, να μεγαλουργήσουμε.

Η κορυφαία thought leader εξηγεί: «Όταν καταφέρεις να απομακρυνθείς και να αλλάξεις επίπεδο συνειδητότητας, ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι όλες τις διαφορετικές διαστάσεις του κάθε γεγονότος ή της εκάστοτε συνθήκης, κι έτσι μπορείς να δημιουργήσεις τις λύσεις που σου χρειάζονται. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο; Μάθε! Κάθε εμπόδιο είναι ένας δάσκαλος που σε μαθαίνει πως να πας στο επόμενο στάδιο. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα αντικρίσεις κατάματα κάθε εμπόδιο και τρικλοποδιά που βάζεις ή σου βάζουν και θα βρεις πρακτικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις».

Και να θυμάστε: Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα…

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

WHO IS WHO
Η εισηγήτρια, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.
Η Νάνσυ είναι ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation) και coach των ομιλητών των TEDxAthens. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!»
Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.
Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στα social:
FB:
www.facebook.com/DrNancyMallerou
Instagram: @nancymallerou
YouTube: www.youtube.com/user/nancymallerou

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια εδώ: namagroup.gr/nancy-mallerou/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!