Search
Close this search box.

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου στη Λάρνακα ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος για το πρόβλημα της δυσοσμίας

SkalaTimes

Ο Βουλευτής Λάρνακας (ΕΔΕΚ) Ανδρέας Αποστόλου, μετά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με το θέμα δυσοσμίας στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χατζηπαναγιώτου, αλλά και τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Βύρα και διευθέτησε μία συνάντηση με σκοπό να τεθεί ένα τέλος στην εφιαλτική αυτή κατάσταση που ταλαιπωρεί τη πόλη μας και όχι μόνο.

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Ανδρέας Αποστόλου είπε : “Μετά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας, με την ανυπόφορες έντονες οσμές, ανέλαβα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος κύριο Κώστα Χατζηπαναγιώτου και να του ζητήσω όπως άμεσα λάβει μέτρα έτσι ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο.
Του ζήτησα όπως προσέλθει σε συνάντηση στην Λάρνακα, μαζί με τον Δήμαρχο και τους Βουλευτές της Επαρχίας και μας παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο με δράσεις.
Επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Λάρνακας και διευθετήθηκε συνάντηση την άλλη Τρίτη 19/10, η ώρα 15:30 στο Δημαρχείο Λάρνακας. Ζήτησα όπως στην συνάντηση καλεστούν και οι λειτουργοί των ΜΜΕ για να ενημερωθούν για το πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, τις ευθύνες του Τμήματος Περιβάλλοντος να την εφαρμόσει και τις δεσμεύσεις του Διευθυντή για μελλοντικές δράσεις”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!