Search
Close this search box.

“5th APHRODITE MEDITERRANEAN CUP 2021” η Πύλα έκανε το όραμα πραγματικότητα, τα Γήπεδα Τοξοβολίας στη Πύλα είναι γεγονός

SkalaTimes Team

Εν μέσω πανδημίας και μέσα σε ένα μόλις χρόνο ο Πρόεδρος του Κ.Σ Πύλας κ. Σίμος Μυτίδης και τα μέλη του Κ.Σ κατάφεραν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα.
Το Γήπεδο Τοξοβολία στην Πύλα (απέναντι από Sundy Beach Hotel) είναι πλέον γεγονός και μάλιστα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους πρώτους του Διεθνείς Αγώνες.

Περίπου 250 αθλητές και άλλοι τόσοι συνοδοί τους αναμένεται να γεμίσουν τα ξενοδοχεία της Λάρνακας και της περιοχής Πύλας και Ορόκλινης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SkalaTimes ξενοδοχεία που θα έκλειναν για την Χειμερινή περίοδο θα παραμείνουν ανοικτά ακόμη ένα μήνα για να φιλοηενήσουν τους αθλητές και τους συνοδούς τους που έρχονται από το εξωτερικό για τους Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας στην Πύλα.

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Πρόεδρος του Κ.Σ Πύλας κ. Μυτίδης είπε: “Καταρχάς να ευχαριστήσω την ΕΤΑΠ Λάρνακας, και φυσικά τον Πρόεδρο και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, για την όλη βοήθεια τους, έχουν συμβάλει στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος που θα βοηθήσει ευρύτερα την περιοχή μας. Έχουν βοηθήσει και οικονομικά, το 80% όμως έχει δοθεί από το Κοινοτικό μας Συμβούλιο.
Πρόκειται για ένα έργο που θα φέρνει στην περιοχή μας αθλητές τοξοβολίας και ομάδες, θα βοηθήσει στον αθλητικό τουρισμό, αλλά συνάμα μέσω του αθλήματος αυτού ευελπιστούμε να “τραβήξουμε” νεολαία την οποία θέλουμε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό τα γνωρίζουμε όλοι”.



Η επίσημη έναρξη των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας η τελετή λήξης θα γίνει 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ Πάρκο Τοξοβολίας Πύλας

Οι Διεθνείς Αγώνες πραγματοποιούνται από 27 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου περιλαμβάνοντας στις 27 Οκτωβρίου Αγώνες Μπριτζ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μπριτζ και στις 28 Οκτωβρίου Αγώνες παρατοξοβολιας σε συνεργασία με την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!