Search
Close this search box.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, χθες, ο γάμος του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Nina Flohr

Τον περασμένο Δεκέμβριο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του πολιτικού γάμου στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας. Χθες Σάββατο τελέστηκε και ο θρησκευτικός γάμος, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Παντρεύτηκε ο βαφτιστικός της Πριγκίπισσας Diana, Πρίγκιπας Φίλιππος, στην Αθήνα, την εκλεκτή της καρδιάς του την Nina Flohr χθές Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μία μέρα πριν από το γάμο, και αφού είχαν πάρει την ευχή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ διοργάνωσαν δείπνο στη Λίμνη Βουλιαγμένης, μια μόλις ημέρα πριν παντρευτούν με θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Αθήνας Κωνσταντίνου, ο Φίλιππος, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986 και νονά στη βάπτισή του ήταν η πριγκίπισσα Diana.

Η γαμήλια τελετή διεξήχθη χθες Σάββατο στην Ελληνική γλώσσα και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’ χοροστάτησε του ιερού μυστηρίου.

O Τέως Βασιλιάς Κωσταντίνος στο γάμο του γιου του

Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, η συμμετοχή των καλεσμένων στη θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη περιορίστηκε μόνο στις οικογένειες και κάποιους στενούς φίλους. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή της τελετής από την αίθουσα Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George.

O πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, είναι Ελβετός, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας VistaJet, η οποία ναυλώνει τζετ για ιδιωτικές πτήσεις. H θυγατέρα του ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα της, αλλά σύντομα αποφάσισε να ανοίξει δικές της επιχειρήσεις.

Οι φήμες για επίσκεψη του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην Αθήνα για το γάμο και για ολιγοήμερες διακοπές δεν έχουν επιβεβαιώθεί.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

error: Content is protected !!