Search
Close this search box.

Αποκατάσταση μέρους του πεζόδρομου της Πιαλέ Πασά

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι από την ερχόμενη Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάσταση μέρους του χαμηλού πεζοδρομίου στη Πιαλέ Πάσα.

Συγκεκριμένα θα αποκατασταθεί μέρος του τμήματος του χαμηλού πεζοδρομίου το οποίο έχει υποστεί ανασηκώση λόγω του έντονου κυματισμού στο συγκείμενο σημείο.

Το εν λόγω σημείο θα παραμείνει κλειστό και θα είναι περιφραγμένο για λόγους ασφαλείας του κοινού. Η διακίνηση του κοινού κατά μήκος του υπόλοιπου πεζόδρομου θα γίνεται κανονικά.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 2 εβδομάδες.

Η εργασίες επιδιόρθωση των ρωγμών του περιτοιχίσματος θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

Λύκειο Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος: Διάλεξη για Ενεργειακά ποτά – Συμπληρώματα – Δίαιτα

Λύκειο Αραδίππου Στα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, #beactive , πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου μας, διάλεξη από την Κλινική Διαιτολόγο κα. Μαρία Καντηλάφτη Σεργίου.

error: Content is protected !!