Search
Close this search box.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Tennis “Active Zone Outdoor 1st Beach Tennis Elite Tournament στη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου: Active Zone Outdoor 1st Beach Tennis Elite Tournament

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά Beach Tennis “Active Zone Outdoor 1st Beach Tennis Elite Tournament” το οποίο διοργανώθηκε από τον ΜΚΟ Active Zone Outdoor σε συνεργασία με το Larnaca Beach Tennis Club την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα με τη συμμετοχή 60 αθλητριών και αθλητών από ολόκληρη την Κύπρο.

Στην κατηγορία διπλό ανδρών, την πρώτη θέση κατέλαβε το ζευγάρι Μάριος Βυρίδης και Ανδρέας Θαλασσινός οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του Έρικ Γρηγορίου και Ραφαήλ Κασινόπουλου. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Στέφανου Χαραλάμπους και Αδάμου Κίτρου. Για την πρώτη κατηγορία διπλού γυναικών, στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε το ζευγάρι Ελεωνόρας Ξενοφώντος και Horiceanu Mihaela-Cristina ενώ στη δεύτερη θέση, η Jelena Zoric με την Άντρια Τσαγγάρη. Την τρίτη θέση κατέκτησε το ζευγάρι Natalja Tumsevica και Αναστασίας Γιολδάση. Τέλος, για τη δεύτερη κατηγορία διπλού γυναικών, το ζευγάρι Αγγέλας Αντωνιάδου και Ivanina Paskaleva εξασφάλισε την πρώτη θέση με το ζευγάρι Μαρίας Προδρόμου και Ράνιας Κωνσταντινίδου να κατατάσσεται δεύτερο. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η ομάδα της Στέλλας Λοΐζου και Ilenia Pap.

Το τουρνουά εντάχθηκε στο πλαίσιο του έργου “BT Smashing – Smashing intergenerational gaps through Beach Tennis” το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Αναγνωρίζοντας τις αρνητικές συνέπειες από την περίοδο της καραντίνας και της πανδημίας στην ψυχική κυρίως υγεία των νέων και ατόμων άνω των 55 ετών, το έργο επιδιώκει να προωθηθεί το άθλημα του Beach Tennis ως εργαλείο κοινωνικοποίησης, εκγύμνασης και δραστηριοποίησης. Μέσω του διαγενεακού του χαρακτήρα, το έργο επιδιώκει να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο άθλημα ως μέσο κοινωνικής ένταξης και συνοχής επιτρέποντας αφενός τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμμετεχόντων και αφετέρου τη δημιουργία διαύλου αλληλεγγύης και γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ των γενεών.

Επίσημοι χορηγοί του τουρνουά ήταν οι εταιρείες Mikel, TGI Fridays, Ocean Basket, McDonald’s, Wok In A Box, Maria Georgiou Physio & Rehab, CTA TheraCare και η Σούλα Τσιάρλη συνεργάτιδα Tupperware.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του έργου, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Active Zone Outdoor (www.activezoneoutdoor.cy) και την επίσημη σελίδα του οργανισμού στο Facebook.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!