Search
Close this search box.

Διαγωνισμός για την παραχώρηση δύο αδειών χρήσης των δύο εστιατορίων και μίας άδειας χρήσης του Snack Bar αρ.2, που βρίσκονται στη νέα Δημοτική Αγορά του Δήμου Λάρνακας Αρ. Διαγωνισμού: 69/2021

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για την παραχώρηση δύο αδειών χρήσης των δύο εστιατορίων και μίας άδειας χρήσης του Snack Bar αρ.2, που βρίσκονται στη νέα Δημοτική Αγορά του Δήμου Λάρνακας για περίοδο 5 χρόνων με δυνατότητα για ανανέωση τους για ακόμα 5 χρόνια.

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού μέχρι την Πέμπτη 23/12/2021 και ώρα 11.00π.μ. στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου, στη γωνία της Λεωφόρου Αθηνών και οδού Νικολάου Λανίτη, 6300 Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σε σχέση με την πιο πάνω ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου στο τηλ.24816574.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!