Search
Close this search box.

Στη Λάρνακα τo κότερο του Jeff Bezos

SkalaTimes Team


Στη Λάρνακα αγκυροβόλησε το κότερο του Jeff Bezos σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Ο Jeff Bezos ο οποίος σύμφωνα με το Forbes βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, o “κύριος Amazon”, ο “κύριος Washington Post” και πολλά άλλα,  παραμένει στην πρώτη θέση, με περιουσία 185,2 δισ. δολάρια, ενώ ακολουθεί ο Elon Musk με 177,1 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Inbusiness το yacht του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon, φαίνεται ότι ήρθε από τα παράλια της Τουρκίας και αρχικά αγκυροβόλησε στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.
«Το υπερπολυτελές «Flying Fox» έχει μήκος 136 μέτρα και θεωρείται το 14ο μεγαλύτερο σκάφος στο είδος του στον κόσμο.Η αξία του ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα ετήσια λειτουργικά του έξοδα κυμαίνονται από 25 μέχρι 40 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, διαθέτει δύο ελικοδρόμια και ένα ελικόπτερο, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, πισίνα με γυαλί και εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ καθώς και κινηματογραφικές εγκαταστάσεις.Το «Flying Fox» έχει δυνατότητα να 22 επισκέπτες σε 11 καμπίνες, εκ των οποίων η μία είναι κύρια σουίτα και οι 10 είναι VIP σουίτες.Κατά περιόδους, ο Τζεφ Μπέζος νοικιάζει το «Flying Fox» σε διάσημους όπως για παράδειγμα την Μπιγιονσέ, με κόστος 3 εκατ. ευρώ ανά εβδομάδα.»

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για άφιξη του Jeff στο νησί μας ή στην πόλη μας (what a shame!) ωστόσο, ένα αγαπημένο τραγούδι της ομάδας του SkalaTimes είναι το πιο κάτω και επειδή είναι Κυριακή και επιβάλλεται να γελάσουμε και λίγο, ακούστε το:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!