Search
Close this search box.

«Εμείς θα δούμε ποτέ μια άσπρη μέρα;»

Αγαπημένοι μου Συνοδοιπόροι,

Ίσως να με έχετε ακούσει να λέω πως οι λέξεις είναι προγράμματα στον υπολογιστή του μυαλού μας. Ό,τι πρόγραμμα εγκαταστήσουμε, αυτές τις λειτουργίες θα εκτελέσει.

Και μεγαλώνουμε ακούγοντας και αναπαράγοντας εκφράσεις που συχνά φαίνονται «αθώες» αλλά στην πραγματικότητα μας γεμίζουν φοβικά συναισθήματα. Με αφορμή το Black Friday που πλησιάζει, σκέφτηκα μια ακόμη τέτοια φράση: «Εμείς θα δούμε ποτέ μια άσπρη μέρα;».

Εντάξει, μην αισθανθείτε άσχημα αν κάποια στιγμή τα βάψετε σκούρα, σε όλους μας συμβαίνει, αλλά δεν μπορεί οι μισές μέρες μας να είναι μαύρες. Κι αν είναι, πρέπει άμεσα να εξοπλιστούμε με ανοιχτόχρωμα πινέλα. Προκλητικές ναι, απαιτητικές ναι, δύσκολες ναι, αλλά όχι και όλες μαύρες!

Ο ευτυχισμένος άνθρωπος εφευρίσκει λόγους για να είναι ευτυχισμένος ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν τέτοιοι. Ποιος είναι ο σημαντικότερος όλων; Το ότι είναι ζωντανός. Χρειάζεται κι άλλος;

Καλές οι εκπτώσεις στο «Black Friday», έχουμε κι εμείς κάμποσες, όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά μέχρι εκεί. Σας προτρέπω να μην κάνετε καμία έκπτωση στα όνειρά σας, στην εκπλήρωση των ανώτερων αναγκών σας, στις αξίες σας, στην προσωπική σας ανάπτυξη, στους στόχους, στις επιθυμίες, στην ΑΛΗ8ΕΙΑ μέσα σας! 

Πώς;

Επενδύοντας στον εαυτό σας και την εκπαίδευσή σας.  

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες εκπληκτικές προτάσεις από εμάς, για μια πραγματικά άσπρη μέρα! 

  • Σετ 4 βιβλίων που συνοδεύεται από μια κούπα «ΑΛΗΘΕΙΑ» δώρο (δωρεάν μεταφορικά + προσωπική αφιέρωση)
  • Διήμερο workshop The Truth (Inside you) με τον Νικόλα Σμυρνάκη (1 εισιτήριο + 1 δώρο)
  • Ο Master στις σχέσεις e-learning πρόγραμμα, με 90% έκπτωση (από 40 ευρώ)

Αν βρείτε χρόνο ρίξτε μια ματιά στο νέο μου βιβλίο (βιβλίο μας για την ακρίβεια, μιας και έχει φύγει πια από εμένα και ανήκει σε όσους το διαβάζουν). Μπορεί και να σας ενδιαφέρει. 

Η ΑΛΗ8ΕΙΑ
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλό ταξίδι με προορισμό τη δική σας ΑΛΗ8ΕΙΑ. 

Την αγάπη μου,
Νικόλας Σμυρνάκης 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!