Search
Close this search box.

ΟΠΟΚ: Προκήρυξη θέσης επιστημονικού / διοικητικού λειτουργού – συνεργάτη/τριας για πλήρη απασχόληση

Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου (ΜΚΟ) : Προκήρυξη θέσης επιστημονικού / διοικητικού λειτουργού – συνεργάτη/τριας για πλήρη απασχόληση

Βασικά προσόντα/προϋποθέσεις

 Απολυτήριο Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

  Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε ένα από τα πιο κάτω θέματα ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών:

Σπουδές Περιβάλλοντος, Μηχανικής Περιβάλλοντος, γεωπονίας, δασολογίας, βιολογίας, βιοχημείας και άλλες σπουδές σχετικές με το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία και τον πολιτισμό.

(Σημ.: Ο όρος «πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο).

  Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών στον προφορικό και γραπτό λόγο.

  Πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιδιαίτερα MS Office, χειρισμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ικανότητα εξεύρεσης και αξιοποίησης πληροφοριών από το διαδίκτυο και χειρισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  

 Γνώση ή και εμπειρία στην ευρωπαϊκή περιβαλλοντική πολιτική, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

 Προηγούμενη εμπειρία ή και εθελοντική ενασχόληση σε οργανισμό σχετικά με το περιβάλλον ή/και στα καθήκοντα της θέσης, θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

 Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα και ευθυκρισία.

 Πολύ καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Καθήκοντα & Ευθύνες:

*Σύνταξη εκθέσεων, συντονισμός, επίβλεψη και προώθηση των θεμάτων της ΟΠΟΚ, υλοποίηση των αποφάσεων των  συλλογικών οργάνων της ΟΠΟΚ, συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις, συλλογή και ανάλυση στοιχείων, παρακολούθηση σεμιναρίων και συναφή καθήκοντα.

*Εκπροσώπηση της ΟΠΟΚ σε Επιτροπές / Συμβούλια στην Κύπρο και το εξωτερικό.

*Συμμετοχή σε συνεδρίες των οργάνων της ΟΠΟΚ

*Οργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις

*Συντονισμός και συμμετοχή σε Ομάδες Εργασίας της ΟΠΟΚ

*Υποβολή προτάσεων για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ετοιμασία / υλοποίηση προγραμμάτων / δράσεων σε συνεργασία με Κυπριακούς φορείς και ιδιωτικούς ή και κρατικούς οργανισμούς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:

Έδρα: Λευκωσία.  

  • Ελαστικοί όροι απασχόλησης και οικονομικής αποζημίωσης, αναλόγως προσφοράς υπηρεσιών.   

 Ώρες απασχόλησης:  

38 ώρες/εβδομάδα, σε πενθήμερη βάση (ευέλικτο ωράριο). Ο / Η συνεργάτης θα χρειαστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και κάποιες απογευματινές / βραδινές ώρες.

Μηνιαία αποζημίωση (καθαρά): €1.200.00

  • Καταβολή ΤΚΑ και ΓεΣΥ
  • Οι προβλεπόμενες από την εργατική νομοθεσία ετήσιες άδειες

Διάρκεια σύμβασης: Συμβόλαιο για 6 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι και 18 μήνες καθώς επίσης περαιτέρω επέκτασης της συνεργασίας μετά από συμφωνία των δυο μερών.

  •  Ο προσληφθείς/ Η προσληφθείσα είναι δυνατό να επιδιωχθεί όπως ενταχθεί σε κυβερνητικά ή άλλα προγράμματα απασχόλησης. Σε τέτοια περίπτωση είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν όροι που σχετίζονται με τη διάρκεια της σύμβασης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων / προτάσεων είναι η  Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (όχι μεγαλύτερης έκτασης από μια σελίδα Α4 – Μέχρι 600 λέξεις), στα Ελληνικά και Αγγλικά που να επεξηγεί τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την ΟΠΟΚ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@opok.org.cy

Τα πρωτότυπα των Πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων θα ζητηθούν για έλεγχο, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σημείωση: Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με βάσει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην παρούσα προκήρυξη και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν να λάβουν μέρος σε προφορικές συνεντεύξεις ή/και γραπτή εξέταση.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!