Search
Close this search box.

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» φώναξαν εκατοντάδες πολίτες σήμερα στη Λάρνακα

SkalaTimes

Εκατοντάδες πολίτες μαζεύτηκαν σήμερα το απόγευμα στο κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα και ιδιαίτερα για τα μέτρα που αφορούν παιδιά.
Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας βρέθηκαν παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, ηλικιωμένοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών.

«Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά μας» ήταν ένα από τα συνθήματα ενώ γονείς από τη Λάρνακα που ήταν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας δήλωσαν στο SkalaTimes :

«Ο γιος μου δεν θα ξαναπάει σχολείο –είναι στην πρώτη δημοτικού-  όσο αυτοί οι «κύριοι» αδιαφορούν για την υγεία και ψυχολογία του παιδιού μου».

«Θέλουν να «τρυπάμε» τις μύτες των μωρών μας, να τους φοράμε μάσκα, να τα εμβολιάσουμε, η έγνοια τους είναι να πουλήσουν τα εμβόλια και όχι το καλό των παιδιών μας, φτάνει πια να είμαστε αρνιά και θεατές σε όλο αυτό τον παραλογισμό».

«Δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση φταίνε και τα κόμματα που το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν ανακοινώσεις. Γιατί δεν αντιδρούν; Που είναι η δήθεν αντιπολίτευση; Σιγά μην τους ξαναψηφίσουμε. Και να το γράψεις αυτό σε παρακαλώ!»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διόρισε Γενικό Ελεγκτή ο Χριστοδουλίδης

«Προφανώς ούτε με τη συμπολίτευση συνεννοείται ούτε με την προεδρεύουσα που υποτίθεται δηλώνει αντιπολίτευση», λέει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος

error: Content is protected !!