Search
Close this search box.

Εργαστήρι «Γνωρίζω το Θέατρο» από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας

Η Νεανική Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας, διοργανώνει το Εργαστήρι «Γνωρίζω το Θέατρο».

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου από τις 10:30πμ μέχρι τις 12:30μ.μ. στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα).

Το εργαστήρι απευθύνεται σε εφήβους και νέους από 14 χρονών και άνω.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το θέατρο μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, κίνησης και φωνής, οι οποίες γίνονται υπό μορφή παιχνιδιού και διασκέδασης! Μέσα από την αφήγηση και την συζήτηση οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να χτίσουν την αυτοπεποίθηση, την ομαδικότητα και τη συνεργασία ενώ θα κατανοήσουν τη σημασία του θεάτρου ως μέρος της κοινωνίας αλλά και του ιδίου τους του εαυτού.

Κόστος συμμετοχής: €10

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 24-001502 ή ηλεκτρονικά στο infoyouthfoundationlarnaca@gmail.com και μέσα από τις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και Instagram.

  • Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί  ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός από τον Ιούλιο του 2010 με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Σκοπός του είναι η δημιουργικότητα και η παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά αγαθά, για όλα τα παιδιά, εφήβους και νέους. Το Ίδρυμα στεγάζεται στην οδό Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διόρισε Γενικό Ελεγκτή ο Χριστοδουλίδης

«Προφανώς ούτε με τη συμπολίτευση συνεννοείται ούτε με την προεδρεύουσα που υποτίθεται δηλώνει αντιπολίτευση», λέει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος

error: Content is protected !!