Search
Close this search box.

Έβαλαν τρίποντα για καλό σκοπό

SKALA TIMES
Φωτογραφίες: Nicholas Mann


Το Inner Wheel District 96 Larnaca Kitio και η πρόεδρος του Τζουλιάνα Έλληνα, με τη βοήθεια του Μιχάλη Μιχαήλ της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας ΖΗΝΩΝΑ, διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού.

«Η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή, γύρω στα 100 άτομα, αλλά πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και έτσι θα μπορέσουμε να στηρίξουμε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι που προσφέρει το Συσσίτιο Λάρνακας. Καλώ όλο τον κόσμο να στηρίξει το Συσσίτιο της πόλης μας, αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι, όσο και όπως μπορεί ο καθένας να το στηρίξουμε. Η κ. Βωνιάτη η οποία είναι υπεύθυνη του Συσσιτιου Λάρνακας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για το ιερό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.
Ευχαριστώ όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια  και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα της Κυριακής», δήλωσε στο SkalaTimes η Πρόεδρος του Inner Wheel District 96 Larnaca Kitio κ. Έλληνα.

Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας και ο Βουλευτής Λάρνακας (ΕΔΕΚ) κ. Αποστόλου.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας έλαβαν μέρος γνωστοί παλαίμαχοι (από τα χρόνια της ΕΠΑΣ και του ΠΟΛ) και νέοι καλαθοσφαιριστές.

Aνάμεσα στα ονόματα που έπαιξαν: Μιχάλης Μιχαήλ, David Fowles, Μιχάλης Νεοφύτου, Κυριάκος Ολύμπιος, Ανδρέας Έλληνας, Κυριάκος Αντωνίου, Μάκης Γεωργίου, Μιχάλης Μιχαήλ, Δημήτρης Κυπριανού, Μιχάλης Αρβανίτης, Ντάνι Ζιάπερ και αρκετοί άλλοι, αλλά και άλλες, αφού έπαιξαν και καλαθοσφαιρίστριες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Μιχάλη Σεραφείμ και Γιώργο Κουζαπά που βοήθησαν με τη Γραμματεία του αγώνα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!