Search
Close this search box.

Εικόνες ντροπής μετά τις βροχοπτώσεις σε γήπεδο της πόλης μας

SkalaTimes

Με μια ανακοίνωση η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ΖΗΝΩΝΑ μας ενημέρωσε πως δυστυχώς σε μια Ευρωπαϊκή πόλη όπως η Λάρνακας μας κάθε φορά που βρέχει κάθε άλλο παρά ….Ευρώπη είμαστε! Με τον αθλητισμό να μπαίνει στο περιθώριο….
«Είμαι κρίμα το 2021, κάθε φορά που βρέχει να υπάρχει αυτό το πρόβλημα στα «κλειστά» γήπεδα της πόλης μας… Δυστυχώς θα δημοσιεύουμε κάθε φορά τις φωτογραφίες αυτές μέχρι να διορθωθούν… Ευχαριστούμε το Cyprusbasket.net για τη δημοσίευση και ελπίζουμε να δούμε και τα άλλα τοπικά και μπασκετικά μέσα να δημοσιεύουν αυτές τις εικόνες μέχρι να φτάσουν στα μάτια των αρμοδίων», έγραψαν στα ΜΚΔ οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας ΖΗΝΩΝΑ.

«Θλίψη και μόνο μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες γηπέδου καλαθόσφαιρας στη Λάρνακα μετά τις έντονες βροχοπτώσεις» έγραψε το cyprusbasket.net σε ένα ρεπορτάζ με τίτλο: Εικόνες ντροπής μετά τις βροχοπτώσεις σε γήπεδο της Λάρνακας. 

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητό Δημοτικό Συμβούλιο, πότε θα δούμε τον αθλητισμό ως μέρος του πολιτισμού της πόλης μας και θα επενδύσουμε σε αυτό ξεκινώντας από τα αυτονόητα, με ευρωπαϊκά και κατάλληλα γήπεδα;

Η Λάρνακα αγαπά την καλαθόσφαιρα, αλλά το άθλημα αυτό χρειάζεται και το κατάλληλο γήπεδο.
Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ΖΗΝΩΝΑ στέλνει σήμα SOS. Ας κάνουμε κάτι, για την καλαθόσφαιρα στη πόλη μας, για τα παιδιά και τους νέους μας που ασχολούνται με το άθλημα αυτό.
Ακούει άραγε κανείς;

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διόρισε Γενικό Ελεγκτή ο Χριστοδουλίδης

«Προφανώς ούτε με τη συμπολίτευση συνεννοείται ούτε με την προεδρεύουσα που υποτίθεται δηλώνει αντιπολίτευση», λέει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος

error: Content is protected !!