Search
Close this search box.

Ξανακτύπησε ο γνωστός διευθυντής γυμνασίου Λάρνακας / Απέβαλε μαθητή για το… κούρεμά του

Mε ρεπορτάζ του ο dialogos.com.cy αποκαλύπτει νέο περιστατικό με τον Διευθυντή Γυμνασίου Λάρνακας, για τον οποίο πριν λίγους μήνες γράφαμε για την ρατσιστική του συμπεριφορά με θύμα μια μαθήτρια.
To SkalaTimes έχει στα χέρια του στοιχεία από γονείς και για άλλα περιστατικά με τον συγκεκριμένο διευθυντή, τα οποία μελετάμε και θα επανέρθουμε.

Το ρεπορτάζ του διαλόγου:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, γονείς μαθητή της τρίτης τάξης απέστειλαν επιστολή στον Πρόδρομο Προδρόμου καταγγέλλοντας τον εν λόγω εκπαιδευτικό ότι απέβαλε τον μαθητή για 8 περιόδους για το κούρεμά του.

Η μητέρα του μαθητή κατονομάζει τον διευθυντή καταγγέλλοντας επίσης προσβλητική και επιθετική συμπεριφορά και προς την ίδια. Όπως αναφέρει στην επιστολή της, η ίδια ζήτησε συνάντηση με τον διευθυντή για να ζητήσει εξηγήσεις για τους κανονισμούς, στη βάση των οποίων είχε αποβάλει το παιδί της, αλλά, όπως αποκαλύπτει, η συνάντηση διήρκεσε μόλις τρία λεπτά, αφού ο διευθυντής την έδιωξε από το γραφείο καλώντας την να πάρει τον γιο της σε ιδιωτικό σχολείο «όπου δεν ασχολούνται με το κούρεμα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή – καταγγελία της!

Το περιστατικό είναι μόνο ένα από τα πολλά που έχουν τεθεί ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, ο οποίος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα με αλλεπάλληλες καταγγελίες για υπερσυντηρητισμό και αυταρχισμό.

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού είχαμε αποκαλύψει δύο επεισόδια ρατσιστικής συμπεριφοράς του καθηγητή απέναντι σε μαθητές αφρικανικής καταγωγής, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οποιαδήποτε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του καθηγητή.

Περισσότερα στο ρεπορτάζ του Διαλόγου: https://dialogos.com.cy/larnaka-xanaktypise-o-gnostos-dieythyntis-gymnasioy-apevale-mathiti-gia-to-koyrema-toy/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!