Search
Close this search box.

You win some you lose some για τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας…

Ταπεινωτικό χαρακτηρίζει η πλειοψηφία των βρετανικών εφημερίδων το αποτέλεσμα για τον Boris Johnson  στη συμπληρωματική εκλογή στο Σρόπσερ. Εδώ και σχεδόν διακόσια χρόνια ήταν το προπύργιο των Τόρις στην κεντρική Αγγλία.

«Εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα»«Ταπεινωτική Ήττα»«Αποτέλεσμα Σοκ», ήταν μερικά από τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών ΜΜΕ για τη συντριβή του Βρετανού Πρωθυπουργού στο άλλοτε «προπύργιο» των Τόρις από τον 19ο αιώνα!

«Η καταστροφική κατάρρευση της υποστήριξης προς τους Συντηρητικούς (…) θα τρομοκρατήσει πολλούς συντηρητικούς βουλευτές και κινδυνεύει να εγείρει ερωτήματα για το μέλλον του Τζόνσον», έγραψε η εφημερίδα The Guardian.

Ο Boris Johnson ζει έναν «εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα» και η εκλογική ήττα αποκαλύπτει «υψηλό επίπεδο της δημόσιας οργής κατά του Πρωθυπουργού». Έγραψε η Daily Mail.

Οι Βρετανοί δεν ξεχνούν την γιορτή που διοργάνωσε στην 10 Downing Street στις 18 Δεκεμβρίου 2020, όταν οι ίδιοι είχαν στερηθεί κάθε κοινωνική εκδήλωση λόγω της πανδημίας, ενώ το πάρτυ έγινε viral στα ΜΚΔ.

Τα εν σειρά αυτά σκάνδαλα που συνδέονται με τα περιοριστικά μέτρα πλήττουν την αξιοπιστία του ακριβώς την στιγμή που βρίσκεται στην ανάγκη να εφαρμόσει νέα σειρά μέτρων . Και προστίθενται στις κατηγορίες για διαφθορά, οι οποίες ανοίγουν ενδεχομένως τον δρόμο για κατάθεση πρόταση μομφής στο Συντηρητικό Κόμμα κατά του Boris Johnson.

You win some you lose some
Την ίδια ώρα βέβαια, ο Boris διανύει μια από τις πίο χαρούμενες στιγμές στην προσωπική του ζωή, αφού απέκτησε πριν λίγες μέρες ακόμη ένα παιδί, μια κόρη.
«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη Ρόμι» έγραψε η 33χρονη Carrie Johnson, σύζυγος του Boris, σε ένα μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην κόρη τους, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, στις 9 Δεκεμβρίου
Η Carrie Johnson είπε ότι το Ρόμι επελέγη, διότι ήταν το όνομα της θείας της Ρόζμαρι, ενώ το Άιρις είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό Ίρις, που ισοδυναμεί με ουράνιο τόξο και το Σάρλοτ ήταν το όνομα της μητέρας του Boris, που απεβίωσε φέτος τον Σεπτέμβριο.

Τα δύο παιδιά του Boris και της Carrie Johnson

Η Ρόμι είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μετά τον γιο τους Γουίλφρεντ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.
Μάλιστα μια φωτογραφία με τους δύο κάτω από ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, έχει ήδη γίνει viral στα Βρετανικά MME και ΜΚΔ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 57χρονος Πρωθυπουργός της Αγγλίας, Boris Johnson, είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές, αλλά αποφεύγει να πει πόσα παιδιά έχει αποκτήσει. Το σίγουρο είναι ότι με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Marina Wheeler, έχουν τέσσερα παιδιά.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!