Search
Close this search box.

Μυθοπλασία και fake news η είδηση με το κρούσμα σε υπεραγορά

Η φωτογραφία είναι τυχαία από το διαδίκτυο
από υπεραγορά εκτός Κύπρου

Η είδηση που έγινε viral ότι δήθεν κρούσμα κορονοϊού κυκλοφορούσε σε υπεραγορά της επαρχίας Λάρνακας και τον αναγνώρισε ο προσωπικός του γιατρός, φαίνεται ότι τελικά πρόκειται για fake news και μυθοπλασία.

Το skalatimes είχε αναδημοσιεύσει την είδηση από το themaonline, διότι θεωρήσαμε, ως δημοσιογράφοι, ότι μία τόσο σοβαρή είδηση θα είχε πρώτα διασταυρωθεί πριν δημοσιευτεί.

Τελικά όμως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Γενικό Διευθυντή της υπεραγοράς «Στέλιος», κ. Μάριο Ανδρέου, μας τόνισε πως «πρόκειται για αρλούμπες, πρόκειται για μυθοπλασία και η υπεραγορά μας θα κινηθεί νομικά για αυτή την ψευδή είδηση που κατάφερε μάλιστα να γίνει viral».
Επίσης ο κ. Ανδρεου τόνισε πως: «στην υπεραγορά μας ακολουθούνται αυστηρώς όλα τα υγειονομικά μέτρα, υπάρχει αυστηρός έλεγχος και η είδηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάποιοι την είδαν από ελλαδικά sites, ίσως να τους άρεσε γιατί θα τους φέρει αρκετά κλικς και χρησιμοποίησαν ως θύμα τη δική μας υπεραγορά. Όπως σας είπα θα κινηθούμε νομικά, γιατί το θεωρούμε ανήθικο και καθόλου σωστό αυτό που έγινε».

Το skalatimes απολογείται για την -έστω σύντομη- αναδημοσίευση της…. μυθοπλασίας αυτής και εύχεται στην υπεραγορά «Στέλιος» κάθε καλό στη συνέχεια.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!