Search
Close this search box.

Ο αστυνομικός Ανδρέας Ελευθερίου έσωσε τη ζωή ενός συνδημότη μας

SkalaTimes

Ο Αστυνομικός Ανδρέας Ελευθερίου, ψες σε βραδινή του έξοδο με φίλους σε γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της Λάρνακας έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενώ έτρωγε στο τραπέζι με φίλους, τον ενημέρωσε η σερβιτόρα ότι ένας από τους θαμώνες της ταβέρνας είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Ο αστυνομικός έτρεξε, είδε τον άνθρωπο στο πάτωμα αναίσθητο, του πρόσφερε πρώτες βοήθειες, Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τον επανέφερε.
Αμέσως μετά κάλεσαν ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον άνθρωπο στο νοσοκομείο, ο οποίος, όπως έχουμε ενημερωθεί, είναι καλά.

Το SKalaTimes επικοινώνησε με τον αστυνομικό Ανδρέα Ελευθερίου ο οποίος αν δεν βρισκόταν στην ταβέρνα ψες πολύ πιθανόν ο συνδημότης μας να έχανε τη ζωή του. «Πολύ πιθανό θα έχανε τη ζωή του, ναι, διότι θα ήταν χωρίς οξυγόνο χωρίς τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφερε ο αστυνομικός», δήλωσε στο SkalaTimes άτομο που βρισκόταν στην παρέα του Ανδρέα Ελευθερίου.

«Νιώθω περήφανος για την υπηρεσία μου, για το Αστυνομικό Σώμα, διότι είναι μέσα από την υπηρεσία μου που έχουμε διδαχθεί να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις πότε, πώς και κάτω από ποιες σοβαρές συνθήκες μπορεί να χρειαστεί να προσφέρεις βοήθεια», δήλωσε στο SkalaTimes ο αστυνομικός Ανδρέας Ελευθερίου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διόρισε Γενικό Ελεγκτή ο Χριστοδουλίδης

«Προφανώς ούτε με τη συμπολίτευση συνεννοείται ούτε με την προεδρεύουσα που υποτίθεται δηλώνει αντιπολίτευση», λέει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος

error: Content is protected !!