Search
Close this search box.

Γεωργία Μιχαηλίδου: «Αναγνωρίζουμε ότι το να έρθει ένας μαθητής στο σχολείο μας μπορεί να του αλλάξει τη ζωή και το μέλλον του»

Interview Follows in English Η Γεωργία Μιχαηλίδου, Διευθύντρια της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας, μιλά στο Skala Times και μας συστήνει τον υπέροχο κόσμο της ΑΑ Λάρνακας. Ανάμεσα σε άλλα η κ. Μιχαηλίδου ανακοινώνει, μέσα από τη συνέντευξή της, ότι από φέτος το σχολείο θα προσφέρει δύο πλήρεις υποτροφίες κάθε χρόνο. Της Γιώτας Δημητρίου  Κυρία Μιχαηλίδου, η … Read more Γεωργία Μιχαηλίδου: «Αναγνωρίζουμε ότι το να έρθει ένας μαθητής στο σχολείο μας μπορεί να του αλλάξει τη ζωή και το μέλλον του»

Σοφία Κυριάκου, η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει στα παπούτσια και ρούχα μας

Η Σοφία Κυριάκου, έφερε μια «νέα μόδα» για τα κυπριακά δεδομένα, η Σοφία βάζει τέχνη στη ζωή μας, στα ρούχα μας, στα παπούτσια μας, παίρνει ό,τι σε χαρακτηρίζει, ό,τι σε κάνει να χαμογελάς, ό,τι εσύ θέλεις, την δική σου ιστορία και τα κάνει τέχνη στα παπούτσια και ρούχα σου. Οι μοναδικές χειροποίητες ζωγραφιές της Σοφίας … Read more Σοφία Κυριάκου, η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει στα παπούτσια και ρούχα μας

The Adam Project η νέα εξαιρετική ταινία του Netflix και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του

Της Γιώτας Δημητρίου Το The Adam Project είναι μια ταινία, με τον κούκλο Ryan Reynolds, την αγαπημένη Jennifer Garner, τον γνωστό Mark Ruffalo (που του πάει καταπληκτικά ο ρόλος του επιστήμονα, καθηγητή) και μπόλικες θεωρίες κβαντικής φυσικής (παράλληλα σύμπαντα, αλγόριθμοι) και στοιχεία καλού βιβλίου επιστημονικής φαντασίας (ταξίδι στο χρόνο). Ο ο μικρός Walker Scobell εντυπωσιακά … Read more The Adam Project η νέα εξαιρετική ταινία του Netflix και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του

Κυρώσεων το ανάγνωσμα…..

Ο αντίκτυπος της εμπόλεμης σύρραξης στην Ουκρανία, των κυρώσεων και των αντικυρώσεων φυσιολογικά αποτέλεσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν πεδίο συζήτησης και ανάλυσης. Κοινός παρονομαστής είναι η ύπαρξη συνεπειών, αλλά παρόλα αυτά ουδείς μπορεί με ασφάλεια να προβλέψει το εύρος, τη διάρκεια και το βάθος των συνεπειών. Άλλωστε, σε ένα πολυπολικό κόσμο με αντικρουόμενα γεωστρατηγικά … Read more Κυρώσεων το ανάγνωσμα…..

Εβδομαδιαία ενημέρωση τμήματος καθαριότητας από το Δήμο Λάρνακας

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 21 με 24 Μαρτίου 2022 σε συνεχίζονται  εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και παγκέτα: ·         στην ευρύτερη περιοχή του Λιμανιού ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ ·         στην Λεωφόρο Φανερωμενης από την εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Cineplex. Παράλληλα, θα συνεχίζεται … Read more Εβδομαδιαία ενημέρωση τμήματος καθαριότητας από το Δήμο Λάρνακας

Με επιτυχία παρουσιάστηκε στο Μουσείο Πιερίδη η έκθεση “Το καφενείο μια άλλη διάσταση, τα μυστικά του καφέ και η σημασία του καφενέ στην κοινωνία της Κύπρου…”

Text follows in English Δελτίο Τύπου To BPRarts Cultural Management σε συνεργασία με το Μουσείο Πιερίδη – Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ: ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Τα μυστικά του καφέ και η σημασία του καφενέ στην κοινωνία της Κύπρου… στις 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00.Τα εγκαίνια τέλεσε ο … Read more Με επιτυχία παρουσιάστηκε στο Μουσείο Πιερίδη η έκθεση “Το καφενείο μια άλλη διάσταση, τα μυστικά του καφέ και η σημασία του καφενέ στην κοινωνία της Κύπρου…”

error: Content is protected !!