Search
Close this search box.

«Θα ήθελα να δω τη σημερινή εκδοχή των Friends»: Η Lisa Kudrow για το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων της σειράς

Η ηθοποιός Lisa Kudrow είναι θετική σε ένα reboot της σειράς FRIENDS, αλλά όχι όπως το φανταζόμαστε.

Τον τελευταίο καιρό πολλές σειρές που έκαναν επιτυχία τις δεκαετίες 1990 – 2000 αναβιώνουν στο Hollywood. Μετά το “Sex and the City” και το “How I met your Mother”, οι φανς αναρωτιούνται (και το ζητούν εδώ και καιρό) μήπως ήρθε η ώρα για ένα reboot και για τα αγαπημένα μας Φιλαράκια (Friends);

Αν και οι πρωταγωνιστές έχουν ερωτηθεί πάρα πολλές φορές επ’ αυτού το περασμένο καλοκαίρι γύρισαν μία εκπομπή αφιερωμένη στη σειρά και έχουν ξεκαθαρίσει πως – τουλάχιστον ακόμα- κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, η Lisa Kudrow σε δήλωσή της έδωσε μια διφορούμενη απάντηση.

H ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα ήθελε να υπάρξει ένα reboot για τη σειρά και αν θα έπαιρνε μέρος σε αυτό. «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει reboot, όχι με έναν από εμάς τουλάχιστον. Με νέους ηθοποιούς θα ήθελα να το δω. Να δω ποια θα ήταν η σημερινή εκδοχή της σειράς», απάντησε η τηλεοπτική Phoebe Buffay.

 Στη σειρά η ηθοποιός ενσάρκωνε τον ρόλο της Φοίβης, μασέζ και τραγουδίστρια, γνωστή για την -ορισμένες φορές- αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της. Για τον συγκεκριμένο ρόλο έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Golden Globe και κέρδισε ένα βραβείο Primetime Emmy, ένα βραβείο Screen Actors Guild, ένα Satellite Award και ένα American Comedy Award.

Πηγή: www.marieclaire.gr

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

error: Content is protected !!