Search
Close this search box.

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της παρέλασης την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της παρέλασης την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι όποιες αφορούν το κλείσιμο δρόμων ως ακολούθως:

·         Η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή από την Πέμπτη, 24 Μάρτιου 2022 από τις 10.00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή, 25Μαρτίου 2022 στις 8.00 μ.μ.

·         Οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών θα παραμείνουν κλειστοί κατά τις πιο πάνω μέρες και ώρες.

Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις πιο πάνω υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

error: Content is protected !!