Search
Close this search box.

Χαρίζονται τρία πανέμορφα σκυλάκια για υιοθεσία!

Τρία πανέμορφα, ευφυέστατα σκυλάκια, που έγιναν σχεδόν 4 μηνών, χρειάζονται ιδιοκτήτη, φροντίδα, καθοδήγηση και αγάπη. Η μητέρα τους είναι μία μαύρη Λαμπραντόρ, ένα πολύ έξυπνο και ήρεμο ζώο, με απίστευτη αντίληψη και υπομονή.  Στη φύση τους τα Λαμπραντόρ είναι διασωστικά ζώα, ιδιαίτερα έξυπνα και σιωπηλοί φύλακες. Έχουν μεγαλώσει με πολλή αγάπη, φροντίδα, χάδια, ηρεμία, μουσική, … Read more Χαρίζονται τρία πανέμορφα σκυλάκια για υιοθεσία!

Το πρώτο Skate Park & Skate Roller στη Λάρνακα!

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ανακοίνωσε τη λειτουργία του πρώτου Skate Park & Skate Roller στη Λάρνακα! Η ανάρτηση του Δημάρχου κ. Βύρα: Ανοίξαμε το πρώτο Skate Park στη Λάρνακα! Με κάθε επισημότητα ανοίξε πριν λίγο το πρώτο και ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο πάρκα τροχοσανίδας και τροχοπεδιλισμού. Ως … Read more Το πρώτο Skate Park & Skate Roller στη Λάρνακα!

Η Lufthansa συνδέει την Κύπρο εδώ και 40 χρόνια

Το πρώτο αεροσκάφος τύπου Boeing 727 προσγειώθηκε στην Λάρνακα το 1982 Καλοκαίρι 2022: 56 αναχωρήσεις την εβδομάδα Ακριβώς 40 χρόνια πριν, στις 31 Μαρτίου 1982, ξεκίνησε η ιστορία της Lufthansa στην Κύπρο. Εκείνη την ημέρα, η πρώτη πτήση της Lufthansa απογειώθηκε από την Φρανκφούρτη με αεροσκάφος τύπου Boeing 727 με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας. Από … Read more Η Lufthansa συνδέει την Κύπρο εδώ και 40 χρόνια

Εορτασμός 1ης Απριλίου στην Ορόκλινη από ΝΕΔΗΣΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 Αύριο 1η Απρίλιου και ώρα 7 μμ, η ΝΕΔΗΣΥ Βορόκληνης, στα πλαίσια των εορτασμών της 1ης Απριλίου 1955, μαζί με μπάντες άλλων περιοχών, διοργανώνουν λαμπαδηφορία και παρέλαση η οποία θα ξεκινήσει από το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης και θα τερματίσει στα Εθνικόφρονα Σωματεία Βορόκληνης. Προτρέπονται οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν τις λεωφόρους … Read more Εορτασμός 1ης Απριλίου στην Ορόκλινη από ΝΕΔΗΣΥ

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη κτίζει το εξετασιοκεντρικό της σχολείο από το νηπιαγωγείο: «Από τα αστεράκια της Σχολικής Έκθεσης Προόδου, στις ενιαίες εξετάσεις Ελληνικών στην Α΄ Δημοτικού»

Άρθρο του Απόστολου ΣκουρουπάτηΑντιπρόεδρος ΠΟΕΔ – Μέλος Κεντρικής Γραμματείας Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών Με εγκύκλιο, ημερομηνίας 29/03/2022, το ΥΠΠΑΝ και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ενημερώνουν τους διευθυντές/ριες των Δημοτικών Σχολείων, ότι έχουν αποφασίσει τη χορήγηση δοκιμίου σε ολόκληρο τον μαθητικό πληθυσμό της Α΄ Δημοτικού των δημοσίων δημοτικών σχολείων, με στόχο να εξετάσουν, σε παγκύπρια κλίμακα, … Read more Η κυβέρνηση Αναστασιάδη κτίζει το εξετασιοκεντρικό της σχολείο από το νηπιαγωγείο: «Από τα αστεράκια της Σχολικής Έκθεσης Προόδου, στις ενιαίες εξετάσεις Ελληνικών στην Α΄ Δημοτικού»

error: Content is protected !!