Search
Close this search box.

Το πρώτο Skate Park & Skate Roller στη Λάρνακα!

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας μαζί με τον Σαββίνο Παρασκευά και νεαρούς Skateboarders (ή Skaters)

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ανακοίνωσε τη λειτουργία του πρώτου Skate Park & Skate Roller στη Λάρνακα!

Η ανάρτηση του Δημάρχου κ. Βύρα:

Ανοίξαμε το πρώτο Skate Park στη Λάρνακα!
Με κάθε επισημότητα ανοίξε πριν λίγο το πρώτο και ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο πάρκα τροχοσανίδας και τροχοπεδιλισμού.
Ως Δήμος Λάρνακας ακούμε και αφουγκραζόμαστε τους νέους μας και τις ανάγκες τους. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να στηρίζουμε τα ενδιαφέροντα τους.
Το Skateboard είναι ένα άθλημα που από φέτος εντάχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κερδίζει συνεχώς περισσότερους οπαδούς έχει μεγάλη ζήτηση από τη νέα γενιά και στη Λάρνακα. Έτσι ως καινοτόμος Δήμος δεν θα μπορούσαμε να μην ακούσουμε τις ανάγκες των δημοτών μας δημιουργώντας έναν υποδειγματικό και ποιοτικό κοινόχρηστο χώρο άθλησης και αναψυχής.
Το πάρκο περιλαμβάνει κατάλληλη υποδομή με ειδικές πλατφόρμες/ ράμπες οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να εξασκούν το χόμπι/άθλημα σε ένα ασφαλή χώρο χωρίς να ενοχλούν και να κινδυνεύουν.
Το Δημοτικό Πάρκο Τροχοσανίδας & Τροχοπεδιλισμού – Skate Park& Skate Roller βρίσκεται πίσω από τον χώρο Στάθμευσης της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (είσοδος από τον χώρο στάθμευσης) παρά το Δημοτικό Πάρκο Σκύλων.
Η κατασκευή του Δημοτικού Πάρκου Τροχοσανίδας & Τροχοπεδιλισμού – Skate Park & Skate Roller συγχρηματοδοτήθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού μέσα στα πλαίσια του Σχεδίου επιχορήγησης για τη δημιουργία, αναβάθμιση ή βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων για σκοπούς προώθησης και ανάπτυξης του αθλητισμού σε Δήμους, Κοινότητες κ.α. και αφορούν σε έργα αγωνιστικού και κοινωνικού – μαζικού αθλητισμού.

Πιο κάτω παλαιότερα σχετικά άρθρα του SkalaTimes, για Skate Park στη Λάρνακα, που είχαν δημοσιευτεί πριν από κάποια χρόνια (2017 και 2015)

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στυλιάνα Μούσιτς: «Τα παιδιά μέσα από το χορό Hip Hop, αλλά και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και φυσικά βοηθά στη ψυχολογία τους»

SkalaTimes Team Η Στυλιάνα Μούσιτς, χορογράφος και χορεύτρια διδάσκει Hip Hop στη Σχολή Χορού “On Your Feet” στη Λάρνακα και μιλά στο SkalaTimes για το

error: Content is protected !!