Search
Close this search box.

Θλίψη για το θάνατο του επί 30 χρόνια Δημάρχου Λευκωσίας Λέλλου Δημητριάδη

Θλίψη σκόρπισε στο παγκύπριο ο θάνατος του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας Λέλλου Δημητριάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, σε ηλικία 89 ετών.

Ο Λέλλος Δημητριάδης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και αρκετό καιρό και απεβίωσε στο ΓΝ Λευκωσίας νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει βαθύτατη θλίψη και ανακοινώνει ότι οι σημαίες στα κτήρια του Δήμου Λευκωσίας κυματίζουν μεσίστιες, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας θα συνέλεθει εκτάκτως για να αποφασίσει τους τρόπους με τους οποίους θα τον τιμήσουν.

“Σήμερα χάσαμε έναν άνθρωπο που συνέδεσε όσο κανένας άλλος το όνομα και τη ζωή του με την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας. Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο τον θάνατο του Δημάρχου Λέλλου Δημητριάδη.

Ο Δήμαρχος Λέλλος Δημητριάδης υπηρέτησε με πάθος και αγάπη τη Λευκωσία για τρεις δεκαετίες. Άνθρωπος με όραμα, αγαπητός και φιλικός με όλους, άνθρωπος των έργων και των πράξεων. Εργάστηκε σκληρά και μεθοδικά για τον εκσυγχρονισμό της πρωτεύουσας. Με τη δυναμική του προσωπικοτητα και την ευστροφία που τον χαρακτήριζε, ακόμη και με το πηγαίο χιούμορ του, κατάφερνε να δίνει λύσεις σε προβλήματα που θεωρούνταν ανυπέρβλητα. Η Λευκωσία και οι πολίτες της του οφείλουμε πολλά.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του.”

Το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωση του αναφέρει:
Βαθιά θλίψη για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας, Λέλλου Δημητριάδη.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για το θάνατο του πρώην

Δημάρχου Λευκωσίας, Λέλλου Δημητριάδη.

Ο Λέλλος Δημητριάδης υπηρέτησε την Κύπρο και ειδικά τη Λευκωσία που τόσο πολύ

αγάπησε, με πολύ μεράκι και πάθος.

Αναμφίβολα, η πρωτεύουσα και η σύγχρονη πόλη της Λευκωσίας, θα φέρει για πάντα τη

σφραγίδα του.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία, οι αξιωματούχοι και τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος,

εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αιωνία του η μνήμη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

error: Content is protected !!