Search
Close this search box.

Φεστιβάλ Reggae Sunjam 2023 στο Paradise Place Bar στον Πωμό

Το έκτο φεστιβάλ Reggae Sunjam έρχεται, πιο χορευτικό από ποτέ, στις 12 και 13 Αυγούστου στο Paradise Place Bar στον Πωμό, μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Κύπρου.

Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική μουσική εμπειρία σε ρυθμούς Reggae, Roots, Dub, Steppers και Dancehall από Κύπριους και διεθνείς καλλιτέχνες και για ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Φέτος το φεστιβάλ συνεργάζεται με το χειροποίητο ηχοσύστημα JAH Star Soundsystem από τη Λεμεσό για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

selector Nesta, μέλος της Ελληνικής Reggae σκηνής εδώ και 20 χρόνια, έρχεται για πρώτη φορά στο νησί και μας υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο σετ. Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και σε στέκια της Αθήνας ενώ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, παραγωγούς, MC’s και DJ ‘s όπως τους Brother Culture, African Simba, Shanti D, Stefanatty (One Drop Forward) κ.α.

Μια σειρά καταξιωμένων καλλιτεχνών θα πλαισιώσουν το υπόλοιπο πρόγραμμα: King of Eye (ΗΒ/ Κύπρος), DJ Monday και Selector Red I (Κύπρος, JahStarSound), SmoKing Salmon (Ελλάδα/ Κύπρος), Tum Bao (Κύπρος), Mrs HCN (Κύπρος), Suzie Selecta (Κύπρος), Ohmzy (Κύπρος), και η ακουστική μπάντα Μαραμπού (Κύπρος).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκηνώσουν στο χώρο χωρίς επιπλέον χρέωση. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα προσφέρονται ποτά και φαγητό (και με vegan επιλογές) ενώ θα λειτουργεί παζαράκι με χειροτεχνίες.

  • Είσοδος: Σάββατο και Κυριακή €20. Σάββατο €20- Κυριακή €12. Εισιτήρια διατείθενται στην είσοδο. Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών, 70007102
  • Ωράριο:
    Σάββατο 13 Αυγούστου: 18:00 – 02:00
  • Κυριακή 14 Αυγούστου: 09:00 – 00:00

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!