Search
Close this search box.

To Virgin River του Netflix επιστρέφει για την 5η σεζόν στις 7 Σεπτεμβρίου και με Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

Της Γιώτας Δημητρίου

Ετοιμαστείτε για περισσότερο ρομαντισμό, εικόνες από ύπαιθρο ωραία σκηνικά σε μικρές μικρές πόλεις και φυσικά μπόλικο δράμα, αλλά τόσο όσο να θυμίζει παλιό καλό κινηματογράφο!

Το αγαπημένο μας Virgin River επιστρέφει για την 5η σεζόν στις 7 Σεπτεμβρίου με δέκα ολόκληρα επεισόδια (yay!)
Ενώ στη συνέχεια θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη μας σειρά αφού θα έχουμε δύο πολύ ιδιαίτερα εορταστικά επεισόδια να κάνουν το ντεμπούτο τους στις 30 Νοεμβρίου. (Και πάλι, yay!)

Σύμφωνα με την πιο έγκυρη πηγή για τη σειρά, (την ιστοσελίδα του Netflix), στην 5η σεζόν, θα δούμε εκπληκτικές νέες σχέσεις, έναν συγκλονιστικό χωρισμό, μια δύσκολη δικαστική διαμάχη, ένα σπαρακτικό αντίο και μια πυρκαγιά στην πόλη που θα ενώσει μερικούς κατοίκους του Virgin River ενώ άλλους τους θα τους χωρίσει και θα τους διαλύσει.
Θέματα μητρότητας ωθούν τη Μελ να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της στην κλινική, ενώ η εγκυμοσύνη της πυροδοτεί απροσδόκητα μια συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν της.
Οι αντιπαραθέσεις Μελ και Τζακ συνεχίζονται, ενώ ο Τζακ παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και φυσικά με τη Σαρμέιν.
Από την άλλη, καθώς οι δυσκολίες του Ντοκ και της Χόουπ τους φτάνουν στα όρια τους, ο γιατρός και η δήμαρχος πρέπει να βρουν παρηγοριά στην κοινότητά τους, στη νέα τους οικογένεια και ο ένας δίπλα στον άλλον.
Αυτά λοιπόν και πολλά άλλα θα δούμε στη 5η σεζόν τυ Virgin River.

Φωτογραφίες από την 5η σεζόν που μοιράστηκε το Netflix με τους φαν της σειράς




Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!