Search
Close this search box.

Ανείπωτη τραγωδία για τον Ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε ο 11χρονος γιος του


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, καθώς ένα 11χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα από πνιγμό.

Ο γιος του Έλληνα ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται. (Οι δύο γονείς του μικρού ήταν χωρισμένοι).

Το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε.Η μητέρα του ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα το άτυχο αγόρι βρέθηκε από περίοικο, ενώ στο σημείο ένας γιατρός προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να του κάνει ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρει.

Ο 11χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν λοιπόν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα είτε να έχασε τις αισθήσεις του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, σημειώνουν ότι για την ώρα τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα – ενώ εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση, αλλά εικάζεται ότι το άτυχο αγόρι, είτε χτύπησε κάπου και κατόπιν μπλέχτηκε σε κάποια δίκτυα, είτε μπλέχτηκε απευθείας στα δίχτυα, ενώ κολυμπούσε.

Η σορός του 11χρονου θα μεταφερθεί στη Σάμο προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: Μονόδρομος η διοικητική και οικονομική αυτονομία των ΕΟΑ  

Δημοσιογραφική Διάσκεψη: 100 Ημέρες Λειτουργίας ΕΟΑ Λάρνακας Την επιτακτική ανάγκη για οικονομική και διοικητική αυτονομία των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) μέσω της κρατικής οικονομικής στήριξης,

Η εξωφρενική δήλωση του ΥΠΟΙΚ για το στεγαστικό επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση διαβιεί σε άλλο σύμπαν από αυτό που ζει η υπόλοιπη Κύπρος

Γραπτή Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμα Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε χθες με κάθε σοβαρότητα στην τοποθέτηση ότι «όχι μόνο δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στέγασης στην

error: Content is protected !!