Search
Close this search box.

Που θα απολαύσει την “Μπλε Πανσέληνο” η Λάρνακα;

Που θα απολαύσει απόψε η Λάρνακα το υπέροχο και όχι συχνό φαινόμενο της “Μπλε Πανσεληνου”;
Δήμαρχος Λάρνακας, Βουλευτές και συνδημότες μας απάντησαν στην ερώτηση του SkalaTimes για το που θα απολαύσουν την αποψινή “Μπλε Πανσέληνο”.

Ανδρέας Βύρας (Δήμαρχος Λάρνακας): Δεν έχω κανονίσει κάτι ειδικά για την Πανσέληνο…Θα βρίσκομαι έξω για φαγητό, μαζί με παρέα και εύχομαι κάπου, κάπως να πετύχουμε αυτό το υπέροχο θέαμα και να το απολαύσουμε.

Από χθες απολαμβάνει οικογενειακώς την Πανσέληνο ο βουλευτής Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης

Πρόδρομος Αλαμπρίτης (Βουλευτής Λάρνακας ΔΗΣΥ): Από χθες απολαμβάνουμε την Πανσέληνο, μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά μας. Η φωτογραφία αυτή είναι χθεσινή, στην αυλή μας. Απόψε, που αναμένεται ακόμη πιο εντυπωσιακή η πανσέληνος, θα την απολαύσουμε διπλά!

Παραλιακά και οικογενειακά θα απολαύσει τη Μπλε Πανσέληνο ο Βουλευτής της πόλης μας Ανδρέας Πασιουρτίδης

Ανδρέας Πασιουρτίδης (Βουλευτής Λάρνακας ΑΚΕΛ) : Ένα ιδιαίτερο φαινόμενο η «Μπλε Πανσέληνος» που συμβαίνει once in a blue moon, που λένε και οι Άγγλοι, δηλαδή όχι πολύ συχνά. Θα απολαύσω αυτή τη μοναδική βραδιά με τη σύζυγο και τα παιδιά μας, παραλιακά. Εμείς οι Λαρνακείς έχουμε την ευλογία να απολαμβάνουμε παραλιακά τέτοια φαινόμενα, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα όμορφα. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν με καλή παρέα την “Μπλε Πανσέληνο” Αυγούστου, απόψε.

Με φίλους, υπαίθρια και με φαγητό θα απολαύσει τη Πανσέληνο ο Βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης

Χρίστος Ορφανίδης (Βουλευτής Λάρνακας ΔΗΚΟ) : “Μπλέ φεγγάρι”, όπως συνηθίζεται να λέγεται αυτή η πανσέληνος του Αυγούστου, που όταν είναι διπλή γίνεται κάθε τόσο. Αυτή η μοναδική αποψινή βραδιά ανήκει στους πολύ ρομαντικούς και ευαίσθητους ανθρώπους. Και εγώ θα την απολαύσω με την σειρά μου, με φίλους στην ύπαιθρο και ως καλός ψήστης θα τους περιποιηθώ με τα εδέσματα και τις συνταγές, που μόνο εγώ ξέρω να φτιάχνω.

Στην αποβάθρα Φοινικούδων θα απολαύσει την Μπλε Πανσέληνο ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας Ανδρέας Τταουξίης

Ανδρέας Τταουξιής (Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας) : Την αποψινή “Μπλε Πανσέληνο” θα την απολαύσω στην αποβάθρα των Φοινικούδων, με φίλους.

Στο Kition Planitarium θα απολαύσει τη Μπλε Πανσέληνο ο Γιάννης Διανέλλος

Γιάννης Διανέλος (Ραδιοφωνικός Παραγωγός) : Θα απολαύσω την αποψινή βραδιά μαζί με την γυναικάρα μου στο Kition Planitarium στο Κίτι. Διάλεξη για το φαινόμενο και παρατήρηση Κρόνου και Πανσέληνου.

Όμορφα, στην καλοκαιρινή αυλή με κρασί και αγαπημένα πρόσωπα, έτσι θα απολαύσει τη Μπλε Πανσέληνο η Σαλώμη Παρασκευά

Σαλώμη Παρασκευά (Υπεύθυνη Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας Για Νέους, Λάρνακας) : Μια δεύτερη πανσέληνος σε ένα μήνα, είναι δώρο/ ένα κόσμημα του ουρανού. Ειδικά τον Αύγουστο, με το τέλος του καλοκαιριού. Ειδυλιακή σκηνή για απόψε, η μπροστινή μας η βεράντα με τις ελιές και τις βουκαμβίλιες. Οικογένεια, λιγοι φίλοι και κανένα αστείο μαζί με λίγο κρασί. Στην υγειά μας!

Με τη κάμερα του κινητού και στο σύζυγο της, έτσι θα απολαύσει τη Μπλε Πανσέληνο η Έλενα Κωνσταντίνου

Έλενα Κωνσταντίνου (καλλιτέχνης, φωτογράφος): Επειδή αγαπώ τη τέχνη της φωτογραφίας, αναμένω πως και πως την αποψινή “Μπλε Πανσέληνο”, διότι το θέαμα θα είναι φανταστικό. Μαζί με το σύζυγο μου και την κάμερα του κινητού, θα απολαύσω αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 14 χρόνια!

Ποιητικά, “καθισμένοι σ ένα παρατημένο paddle boat”, έτσι θα απολαύσει την Μπλε Πανσέληνο ο Ανδρέας Καυκαλιάς

Ανδρέας Καυκαλιάς (κειμενογράφος, συγγραφέας): Που θα απολαύσουμε την Μπλε Πανσέληνο απόψε…Ωραία ερώτηση.
Όπως και την προηγούμενη φορά. Καθισμένοι σ ένα παρατημένο paddle boat, κοντά στο πρώην Palm Beach. Ελπίζω να είναι ακόμα εκεί.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!