Search
Close this search box.

Άρχισαν ήδη τα όργανα των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2024

SkalaTimes

Άρχισαν τα όργανα για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2024. Ήδη δύο συνδημότες μας ο Κωστάκης Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Λακκοτρύπης, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα ΜΚΔ, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να διεκδικήσουν τη θέση του Αντιδημάρχου Λάρνακας.

Όπως ήδη έγινε γνωστό, μετά τη Μεταρρύθμιση, οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλάζουν και τον τρόπο που ψηφίζαμε στο παρελθόν.
Όσοι κατοικούν σε Δήμους θα ψηφίσουν σε χωριστά ψηφοδέλτια,
για Δήμαρχο
,
για Αντιδήμαρχο
,
για Δημοτικούς Συμβούλους,
για Σχολικές εφορείες
αλλά και για τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου.

Και φυσικά όσοι είναι πρόσφυγες θα παίρνουν περισσότερα ψηφοδέλτια καθώς πέραν από τον χώρο διαμονής θα ψηφίζουν και για τον χώρο καταγωγής.  

Η πιο κάτω Επιστολή στάληκε σήμερα στους κατοίκους Αθηένου και Αβδελλερού και είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά.

Αγαπητοί συμπολίτες της Αθηένου και του Αβδελλερού,

Μετά από πολλές παροτρύνσεις από άτομα όλων των πολιτικών και ιδεολογικών χώρων, καθώς και οργανωμένων συνόλων του Δήμου μας, πήρα την απόφαση και ανακοινώνω ότι θα είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Αθηένου στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2024.
Όπως και στο παρελθόν, με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δήμου και των δημοτών του, ανεξάρτητα σε ποιο πολιτικό ή κομματικό χώρο ανήκουν, είμαι έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, με την εργατικότητα και το σθένος που με διακρίνει, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.
Αυτό είναι που πράττω από την πρώτη μέρα της εκλογής μου στο αξίωμα που κατέχω από την 1/1/2017.
Όλα αυτά τα χρόνια μαζί καταφέραμε πάρα πολλά. Ο Δήμος Αθηένου άρχισε να παίρνει τη θέση που του αξίζει στην Κυπριακή πραγματικότητα, να υπολογίζεται στην Ευρώπη ως ένας άξιος Δήμος διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ενώ τα έργα που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στην περιοχή, θα κάνουν την ποιότητα ζωής σας ακόμη καλύτερη.
Με συνεχή προσπάθεια εξυπηρέτησης του δημότη, πάντα με γνώμονα το δίκαιό του και με ανιδιοτέλεια, υπόσχομαι ότι θα εργασθώ αδιάκοπα για το καλό όλων των δημοτών του νέου Δήμου Αθηένου.
Όλοι μαζί, για να συνεχίσει ο Δήμος Αθηένου να μετατρέπεται σε μια μικρή πόλη, ένα μέρος που όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι!

Με πολλή εκτίμηση και σεβασμό προς όλους Κυριάκος Καρεκλάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηένου,
Nυν Δήμαρχος Αθηένου και Πρόεδρος Αναπτυξιακής
Εταιρείας Λάρνακας-Αμμοχώστου 31 Αυγούστου 2023

————————————————————————————

  • Επειδή τα όργανα των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2024, έχουν ήδη αρχίσει, το SkalaTimes εγκαινιάζει σήμερα τη Στήλη ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2024.
    Στη στήλη θα δημοσιεύονται και κείμενα-άρθρα υποψηφίων, αλλά και πολιτών που έχουν θέση-άποψη για το θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα κείμενα- άρθρα τους στο
  • ημέηλ στο info@skalatimes.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!