Search
Close this search box.

Περιβόλι Αγίου Λαζάρου Δρομολαξιά: Έσοδα €80.000 στο Φεστιβάλ αλληλεγγύης και αγάπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Έσοδα €80.000 στο Φεστιβάλ αλληλεγγύης και αγάπης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» 15-16 Οκτωβρίου 2022.

Η Εκκλησία στο Περιβόλι του Αγίου και Δικαίου Λαζάρου, σε συνεργασία με το Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, τον Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού και την οικογένεια του Μικρού Σάββα, συνδιοργάνωσαν τον 4ο ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό για την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Λαζάρου. Η εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε το φεστιβάλ αλληλεγγύης και αγάπης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στην καθοριστική συμβολή χορηγών, υποστηρικτών και εθελοντών.

Προς δόξα του Αγίου Λαζάρου του Τετραήμερου και Θαυματουργού και Φίλου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Πολιούχου της Πόλης και επαρχίας Λάρνακας, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες και την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές που συνέβαλαν για να καταστεί δυνατή αυτή την εκδήλωση. Ως εκπρόσωποι της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι ήταν παρόντες σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας γενναιόδωρα. Χάρη στην ακλόνητη υποστήριξη των εθελοντών, των υποστηρικτών και των χορηγών μας, και δια των ευλογιών του Αγίου Λαζάρου μπορέσαμε
να επιτύχουμε τον στόχο μας να συγκεντρώσουμε το ποσό των Ογδόντα Χιλιάδων ευρώ.

Η επιτυχία της εκδήλωσής μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των εθελοντών μας που συνεισέφεραν γενναιόδωρα το χρόνο, την προσπάθεια και τους πόρους τους. Η δέσμευσή τους στην αποστολή μας να βελτιώσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας ήταν εμφανής στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες στους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας που μας υποστήριξαν με τις γενναιόδωρες συνεισφορές τους. Η καλοσύνη και η γενναιοδωρία τους έχουν ήδη επηρεάσει σημαντικά τη ζωή των ατόμων που το έχουν ανάγκη. Μέσα από τις ανιδιοτελείς προσπάθειες των εθελοντών, των υποστηρικτών και των χορηγών μας, μπορέσαμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά στη ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος αλλά και άλλων ατόμων. Είμαστε περήφανοι για την υποστήριξη που έχουμε λάβει από το πλήθος των συμπατριωτών μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξή σας και προσβλέπουμε στη συνεχή συνεργασία σας καθώς εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Βασιζόμενοι στην τεράστια επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, ταπεινά ανακοινώνουμε ότι τα έσοδα έφτασαν το εκπληκτικό ποσό των €80.000. Αυτά τα ποσά προσφέρθηκαν για οικονομική ενίσχυση των πιο κάτω ιδρυμάτων και φορέων όπως η πιο κάτω ανάλυση:
 €50,000 – Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος
 €10,000- Παιδοογκολογικό Τμήμα Μακάρειου Νοσοκομείου
 €5,000- στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού για να δοθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου
 €5,000 στον σύνδεσμο Χάρισμα, με την «Χάριν του Αγίου Λαζάρου»
 €5,000 στην οικογένεια της μικρής Μ.Λ (η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο από το 2018 σε ηλικία 6 χρόνων και βρίσκεται στην Γερμανία με τους γονείς της από τον Μάρτιο 2022)
 €2,000 – στην οικογένεια του Π.Δ (ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση
χρόνο , τρόφιμος του Κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου)
 €1,500 – στην οικογένεια του Μ.Κ (ο οποίος βρίσκεται στην Γαλλία για μεταμόσχευση στο συκώτι)
 €1,000- στην οικογένεια του μικρού Σ. (οικογένεια συναδέλφου του κ. Κώστα Σάββα-Ρένας
Γιαβάση) των οποίων το παιδάκι τους επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο και
 €500 – στην ομάδα Ε.Τ.Ε.Α η οποία είναι στο πλευρό μας κάθε χρόνο για αγορά εξοπλισμού/
αυτοκινήτου πυρόσβεσης.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!