Search
Close this search box.

Δήλωση Προέδρου ΔΗΣΥ μετά τη Σύσκεψη στο Προεδρικό για το Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΣΥ

Ιδιαίτερα χρήσιμη χαρακτήρισε τη συνάντηση για συντονισμό, ανάμεσα σε νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για το Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

Το κορυφαίο αυτό σχέδιο, του οποίου οι βάσεις τέθηκαν επί προηγούμενης διακυβέρνησης, επεσήμανε η κ. Δημητρίου, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα τόσο για τον ΔΗΣΥ όσο και για τη  Βουλή των Αντιπροσώπων. Στόχος τόνισε «είναι να υπάρξει συντονισμός και να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα εντός χρονοδιαγραμμάτων προκειμένου να προωθήσουμε τις απαραίτητες εναρμονιστικές μεταρρυθμίσεις για την εκταμίευση των κονδυλίων προς όφελος της χώρας μας».Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη φάση, πρόσθεσε, που είναι τόσο χρήσιμα για τους πολίτες αλλά και για την οικονομία γενικότερα.

Στέλνονταςτο μήνυμα παράλληλα ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη θα στηρίζει ότι είναι ωφέλιμο για τον τόπο και τους πολίτες και εκεί και όπου χρειάζεται θα καταθέτει τεκμηριωμένα και εμπεριστατωμένα την άποψη του. «Αυτό κάνουμε απ’ την πρώτη στιγμή ως νέα ηγεσία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε χωρίς προσωπικές ατζέντες με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!