Search
Close this search box.

Άντρες με τα όλα τους, στη Λάρνακα, από την Αθήνα!

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και την καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, οι
“Άντρες με τα όλα τους”, επιστρέφουν ανανεωμένοι για δεύτερη χρονιά από τη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο θέατρο Βέμπο, αλλά λίγο πριν κάνουν μια στάση στη Λάρνακα!

Στην Νέα Ζηλανδία το 1987 οι συγγραφείς Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν παρουσίασαν την κωμωδία με τον τίτλο “Ladies Night” κι όπου ανέβηκε το έργο έγινε αμέσως sold out. H έμπειρη στο μιούζικαλ Θέμις Μαρσέλλου διασκεύασε και σκηνοθέτησε μια νέα παράσταση, σε δική της διασκευή, προσαρμοσμένη στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, με ένα καστ γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών. 

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Σκηνοθεσία/απόδοση κειμένου: Θέμις Μαρσέλλου

Τους “Άντρες” ερμηνεύουν ο Αντώνης Λουδάρος στον ρόλο του Μάρκου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον ρόλο του Βασίλη, ο Γιώργος Γαλίτης στον ρόλο του Αριστείδη, ο Ησαΐας Ματιάμπα στον ρόλο του Βρασίδα, ο Θανάσης Πατριαρχέας στον ρόλο του Μίλτου και ο Ντάνιελ Νούρκα στον ρόλο του Έντι.
Στις Γυναίκες έχουμε την Παρθένα Χοροζίδου στον ρόλο της Σοφίας, τη Βάσω Γουλιελμάκη στον ρόλο της Αλίκης, την Ιζαμπέλλα Φούλοπ στον ρόλο της Μαρίνας και τις Άννα Μαρία Κόρνια και Βίκυ Κάβουρα στον ρόλο της Άννας (σε διπλή διανομή).

Λίγα λόγια για το έργο
Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι… Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτίζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό,τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους… Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται! Πρόκειται για παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτίζ!

Είσοδος €25, €20 & €15

Προπώληση: www.tickethour.com.cy & ACS Courier

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας φιλοξενεί το Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας Δελτίο Τύπου ΔιεθνέςΠρωτάθλημα Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε συνεργασία με την Tennis

error: Content is protected !!