Search
Close this search box.

Η Δρ Έλσα Νικολαϊδου μιλά στο SkalaTimes με αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου της και τονίζει: “Η φιλοσοφία οπλίζει το άτομο με λογική, με κριτική σκέψη, το βοηθάει να ζει καλύτερα, συνειδητά”

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Δρ Έλσας Νικολαίδου “Φιλοσοφία για όλους. Γιατί να διαβάζουμε τους αρχαίους Φιλόσοφους”, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα, το SkalaTimes κουβεντιάζει σήμερα με τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό. Μπορούμε μέσα από την φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων και άλλων, να βρούμε λύσεις για τα σημερινά καθημερινά μας προβλήματα; Η Δρ … Read more Η Δρ Έλσα Νικολαϊδου μιλά στο SkalaTimes με αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου της και τονίζει: “Η φιλοσοφία οπλίζει το άτομο με λογική, με κριτική σκέψη, το βοηθάει να ζει καλύτερα, συνειδητά”

Οι καλλιτέχνες που θα συνοδεύσουν την Άννα Βίσση στη μεγάλη της συναυλία στη Λάρνακα!

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία για τα 50χρονα της Άννας Βίσση στη γενέτειρα της. Μια συναυλία την οποία αναμένει όλη η Λάρνακα, αλλά και η Κύπρος. Η Άννα Βίσση αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση της και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα την συνοδεύουν πάνω στη σκηνή. Τα ονόματα είναι: … Read more Οι καλλιτέχνες που θα συνοδεύσουν την Άννα Βίσση στη μεγάλη της συναυλία στη Λάρνακα!

Η Γκαλερί Ο στη Λάρνακα εγκαινιάζει και παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Γαλλίδας καλλιτέχνιδας Corinne Fhima

Corinne Fhima | EVE WAITING FOR LOVE | Ατομική Έκθεση Η The O Gallery εγκαινιάζει και παρουσιάζει, τη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30, την πρώτη στη Κύπρο, ατομική έκθεση της Γαλλίδας καλλιτέχνιδας Corinne Fhima, με τιτλο «EVE WAITING FOR LOVE». Η Fhima έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό «alter-ego» με το όνομα EVE, που εργάζεται σανσωσίας της. … Read more Η Γκαλερί Ο στη Λάρνακα εγκαινιάζει και παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Γαλλίδας καλλιτέχνιδας Corinne Fhima

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμήθηκε από το Queens College της Νέας Υόρκης

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, 23 Σεπτεμβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη, οι Αρχές του Queens College τίμησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη με το Προεδρικό Μετάλλιο (President’s Medal). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άρχισε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Queens College, από όπου αποφοίτησε το 1997 με … Read more Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τιμήθηκε από το Queens College της Νέας Υόρκης

error: Content is protected !!