Search
Close this search box.

Η φωταγώγηση του Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας / Δημήτρης Δημητρίου: “Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρόν του σε αυτήν την όμορφη γιορτή – φωταγώγηση”

SkalaTimes

Τα γιορτινά της βάζει η πόλη μας στις 18 Νοεμβρίου με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις για τα φετινά Χριστούγεννα. Τόσο το εμπορικό κέντρο όσο και το παραλιακό μέτωπο αρχίζει σιγά σιγά να ντύνονται γιορτινά τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους.

Ο πρόεδρος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, Δημήτρης Δημητρίου

Στο Skala Times μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, Δημήτρης Δημητρίου, κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί σε αυτή τη γιορτή, δηλώνοντας πως “Πέρσι όταν έγινε η πρόωρη φωταγώγηση αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο κέντρο της πόλης. Δεν είναι η επίσημη φωταγώγηση καθώς η επίσημη θα γίνει 3 Δεκεμβρίου, παρόλα αυτά υπάρχει προγραμματισμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο οργάνωσαν οι πολιτιστικές υπηρεσίες του δήμου και καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρόν σε αυτήν την όμορφη γιορτή – φωταγώγηση.”

Η καθιερωμένη φωταγώγηση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού στις 5:30 το απόγευμα ενώ το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί και θα αναρτηθεί σύντομα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Λάρνακας. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!