Search
Close this search box.

Κατεδάφισαν παράνομα το διατηρητέο στην καρδιά της Λάρνακας και ζητούν τα ρέστα στα ΜΚΔ

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια SkalaTimes

Αφού παράνομα, δηλαδή χωρίς άδεια, κατεδάφισαν “εν μία νυχτί”, (για να ακριβολογούμε, Κυριακή), το αρχοντικό-διατηρητέο στην καρδιά της Λάρνακας, στην Πλατεία ΑΛΚΗΣ, βγαίνουν τώρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ζητούν τα ρέστα!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, οι άνθρωποι που ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατεδάφισαν το κτήριο στην Πλατεία ΑΛΚΗΣ (περισσότερα εδώ), αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Δικαστήριο, αφού ο Δήμος Λάρνακας έχει κινηθεί νομικά εναντίων τους.
To SkalaTimes έχει μιλήσει με το Δήμο Λάρνακας και έχει επιβεβαίωσει ότι η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Tο κτήριο βρισκόταν στις προτάσεις για να χαρακτηριστεί επίσημα ως διατηρητέο και οι ιδιοκτήτες αφού το έμαθαν, έσπευσαν άρον άρον να το κατεδαφίσουν (παράνομα χωρίς άδεια) πριν χαρακτηριστεί επίσημα ως διατηρητέο.

Τo SkalaTimes προτείνει στο Δήμο Λάρνακας: να μην τους δοθεί ΠΟΤΕ άδεια για Πολυκατοικία, έτσι ώστε να γίνει ένα μάθημα σε όλους, (πλούσιους και μη), ότι όσο και να αγαπούν το χρήμα, δεν έχουν δικαίωμα να ενεργούν εις βάρος της πόλης και ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς άδεια να κατεδίζουν διατηρηρέα κτήρια ή κτήρια που βρίσκονται στη διαδικασία για να χαρακτηριστούν επίσημα ως διατηρητέα.

Όσο για τις αναρτήσεις των ιδιοκτητών του διατηρητέου, στα ΜΚΔ, μέσα από τις οποίες αμφισβητούν το δημοσίευμα του SkalaTimes, καταλαβαίνουμε ότι “απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του” και σίγουρα το να κατεδαφίζεις κτήριο ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χωρίς άδεια, δείχνει μια έλλειψη ντροπής, κατά τη δική μας άποψη, οπόταν καμία έκπληξη για αναρτήσεις στα ΜΚΔ ότι δεν υφίστανται τα όσα γράψαμε στο δημοσίευμα. Όχι μόνο υφίστανται, αλλά αυτή τη στιγμή, επαναλαμβάνουμε, η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατεδάφιση του κτηρίου.

Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο κτήριο, με περισσότερες πληροφορίες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!