Search
Close this search box.

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου: Γονείς έβαψαν τα παγκάκια του σχολείου για να δώσουν χρώμα στις ψυχές των παιδιών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Της Αλεξάνδρας Παύλου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια Skala Times

Ο σχολικός χώρος, το κτήριο, οι αίθουσες διδασκαλίας, η αυλή, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του παιδιού. Ολόκληρες μελέτες και έρευνες έχουν γίνει γύρω από το θέμα αυτό, ης παιδαγωγικής του χώρου. (Μια εξαιρετική ακαδημαϊκή έρευνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Με δεδομένα τα πιο πάνω και γνωρίζοντας την σημαντικότοτητα της αισθητικής του χώρου που βρίσκονται τα παιδιά, μία μερίδα γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα πήραν την υπέροχη πρωτοβουλία να δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα στην αυλή του σχολείου.


Γονείς λοιπόν, έβαψαν τα παγκάκια του σχολείου σε διάφορα χρώματα για να δώσουν χρώμα στις ψυχές των παιδιών και να ομορφύνουν τις μέρες τους εντός του σχολείου, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε πράξει καιρό πριν το Υπουργείο Παιδείας.



Το πράσινο (δέντρα, φυτά, λουλλούδια), τα γκράφιτι και το χρώμα πρέπει να μπουν σε όλα τα σχολεία, έτσι ώστε τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα χαρούμενο και αισθητικά όμορφο περιβάλλον.

Ευχόμαστε σύντομα τα σχολεία να γεμίσουν χρώμα και παρόμοιες πρωτοβουλίες να λάβουν χώρα και σε άλλες σχολικές μονάδες. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!