Search
Close this search box.

Εξετάσεις Προληπτικής Ιατρικής στο Δήμο Λιβαδιών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στα Λιβάδια Εξετάσεις Προληπτικής Ιατρικής απο τον Τοπικό Σύνδεσμο Ευημερίας Τυφλών (Λιβάδια,Ορόκλινη,Πύλα,Τρούλλοι,Κελλιά) το Δήμο Λιβαδιών,το Διαβητικό Σύνδεσμο(Επαρχιακή Λάρνακας)και τους Lions Λάρνακας.

Στις Εξετάσεις διαβήτη και πίεσης συμμετείχαν πέραν των 200 ατόμων. Στήν παρουσία εθελόντριας ενδοκρινολόγου γιατρού οι εθελόντριες αιμολήπτριες εντόπισαν σε 18 ατομα πρόβλημα ψηλού δείκτη ζακχάρου και σε 14 ψηλής αρτηριακής πίεσης και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις επιτυγχάνοντας το σκοπό για πρόληψη.

Επίσης ποδολόγος και διαιτολόγος έδιναν δωρεάν συμβουλές.Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και Δημοτικές Σύμβουλοι Λιβαδιών,ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Δρ Irshad A. Shaikh, οι Προέδροι Παγκύπριου και Επαρχιακού Συνδέσμου Ευημερίας Τυφλών,η Πρόεδρος και μέλη Τοπικού Συνδέσμου Ευημετίας Τυφλών,ο Πρόεδρος Επαρχιακού Διαβητικού,ο Πρόεδρος και μέλη των Lions Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!